icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
14
Temp binnen
-5
Pistes
4
Open vandaag
09:00 - 22:00
Webcam
Live
Toon meer
Scroll downhill
Duijvenstein Zoetermeer

Duijvestein Winterstore Zoetermeer

100% Wintersport, het hele jaar door!

Bij Duijvestein Winterstore in Zoetermeer kun je terecht voor alle benodigdheden voor de wintersport: van de nieuwste ski’s en boards tot de leukste outfits voor in de sneeuw. Alle medewerkers zijn zelf enthousiaste wintersporters en kunnen je dus als geen ander adviseren bij het vinden van het perfecte product! Maar Duijvestein Winterstore is meer dan een wintersportwinkel… Zo kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld clinics, het testen van materialen en het op maat laten maken van je schoenen. Hieronder lees je er meer over.

Winkel

Shoppen op afspraak

Wist je dat je bij Duijvestein Winterstore een shop-afspraak kunt maken? Via hun website kun je gemakkelijk een afspraak inplannen. Zo weet je zeker dat je direct geholpen wordt als je bij de winkel aankomt én dat er een expert voor je klaarstaat die álles weet over het onderwerp waar je advies over wilt. 

Meer informatie
Shoppen Duijvestein
Materiaal

Ski- en snowboardtestcentrum

Als je nieuwe ski’s of een nieuw snowboard gaat aanschaffen, wil je natuurlijk wel het juiste type uitkiezen. Duijvestein Winterstore biedt jou de mogelijkheid om erachter te komen welk model het beste past bij jouw stijl op de piste, want in het Testcentrum mag je de producten zelf uittesten voor je een aankoop doet! 

Meer informatie
Testcentrum Duijvestein
Agenda

Evenementen

Het team van Duijvestein Winterstore vindt het leuk om hun enthousiasme voor en kennis van de wintersport te delen, daarom organiseren ze vaak events of workshops. Zo kun je je regelmatig (gratis!) inschrijven voor hun clinics in samenwerking met Holmenkol, waarbij je alles leert over het zelf waxen en slijpen van je ski’s of board. Wil je op de hoogte te blijven van nieuwe events? Volg dan hun nieuwsbrief of facebookpagina
 

Evenementen Duijvestein
Service

Onderhoudsservice

Zijn je ski’s of snowboard toe aan een goede wax-/slijpbeurt? Ook daarvoor kun je bij Duijvestein Winterstore terecht. Je kunt je gear bij hen inleveren en een paar dagen later weer als nieuw ophalen. Op hun website lees je meer over deze service. 

Meer informatie
service Duijvestein
Schoenen

Bootmasters

Al sinds 1955 maken ze bij Duijvestein Winterstore skischoenen op maat. In de 65 jaar dat zij dat doen, hebben ze hun technieken continu verbeterd. Zo hebben ze in 2019 een 3D-voetscan in hun winkels geïntroduceerd, om een uitgebreide analyse van je voeten te maken. Daarmee kunnen ze precies bepalen welke schoen er het beste bij jou past. En als de standaardvorm van de schoen nog niet perfect genoeg aansluit, passen ze de binnen- en buitenschoen geheel naar jouw wensen aan. 

Meer informatie
Boots Duijvestein
Contact

Contact

Duijvestein Winterstore Zoetermeer is 7 dagen per week geopend. Op hun website vind je alle openingstijden. 

Adres: Buytenparklaan 30 (in SnowWorld), 2717 AX  Zoetermeer 
Telefoon: 079 320 88 88 
zoetermeer@duijvestein-wintersport.nl

Meer informatie
Contact  duijvestein
Pistes
Piste 1

Blauwe piste

140 meter

Piste 2

Blauwe piste

140 meter

Check de status van het funpark hier

Piste 3

Rode piste

300 meter

Steilste indoorpiste van Europa!

Kinderland

Groene piste

30 meter

Voor de allerkleinsten

Weerstation
Temp buiten
14
Temp binnen
-5
Sneeuwcondities
Goede kwaliteit
Openingstijden
Snowworld Zoetermeer
maandag 09:00 - 22:00
dinsdag 09:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 22:00
donderdag 09:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00
Live webcam