icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
12
Temp binnen
-5
Pistes
5
Open vandaag
09:00 - 22:00
Webcam
Live
Toon meer
Scroll downhill
Duijvestein

Duijvestein winterstore Landgraaf

Elk seizoen 100% wintersport

In Landgraaf kun je bij Duijvestein Winterstore terecht voor alle benodigdheden voor de wintersport: van de nieuwste ski’s en boards tot de leukste outfits voor in de sneeuw. Alle medewerkers zijn zelf enthousiaste wintersporters en kunnen je dus als geen ander adviseren bij het vinden van het perfecte product! Maar Duijvestein Winterstore is meer dan een wintersportwinkel… Zo kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld clinics, het testen van materialen en het op maat laten maken van je schoenen. Hieronder lees je er meer over.

Winkel

Ski- en snowboardtestcentrum

Als je nieuwe ski’s of een nieuw snowboard gaat aanschaffen, wil je natuurlijk wel het juiste type uitkiezen. Duijvestein Winterstore biedt jou de mogelijkheid om erachter te komen welk model het beste past bij jouw stijl op de piste, want in het Testcentrum mag je de producten zelf uittesten voor je een aankoop doet!

Meer informatie
Duijvestein centrum
Shoppen

Shoppen op afspraak

Wist je dat je bij Duijvestein Winterstore een shop-afspraak kunt maken? Via hun website kun je gemakkelijk een afspraak inplannen. Zo weet je zeker dat je direct geholpen wordt als je bij de winkel aankomt én dat er een expert voor je klaarstaat die álles weet over het onderwerp waar je advies over wilt. 

Meer informatie
Duijvestein shoppen
Agenda

Evenementen 

Het team van Duijvestein Winterstore deelt graag hun enthousiasme en kennis over wintersport en organiseert daarom regelmatig events of workshops. Zo kun je je meerdere keren per jaar (gratis!) inschrijven voor hun clinics in samenwerking met Holmenkol, waarbij je alles leert over het zelf slijpen/waxen van je ski’s of board. Wil je op de hoogte te blijven van nieuwe events? Volg dan hun nieuwsbrief of facebookpagina

Evenementen Duijvestein
Service

Onderhoudsservice 

Moeten je ski’s of snowboard weer eens gewaxt of geslepen worden? Ook daarvoor ben je bij Duijvestein Winterstore op de goede plek. Je kunt je gear bij hen inleveren en een paar dagen later weer als nieuw ophalen. Op hun website lees je meer over deze service. 

Meer informatie
Service Duijvestein
Schoenen

Bootmasters 

Bij Duijvestein Winterstore maken ze al 65 jaar schoenen op maat! Sinds 1955 hebben ze de technieken die ze hiervoor gebruiken continu verbeterd. Zo hebben ze in 2019 een 3D-voetscan in hun winkels geïntroduceerd, waarmee een uitgebreide analyse van je voeten gemaakt kan worden. Op die manier kunnen ze precies bepalen welke schoen er het beste bij jou past. En als de standaardvorm van de schoen nog niet perfect genoeg aansluit, dan kunnen ze de binnen- en buitenschoen geheel naar jouw wensen aanpassen. 
 

Meer informatie
Schoenen Duivestein
Contact 

Contact 

Duijvestein Winterstore Landgraaf is 7 dagen per week geopend. Op hun website vind je alle openingstijden. 
 
Adres: Witte Wereld 1 (in SnowWorld), 6372 VG  Landgraaf 
Telefoon: 045 541 54 24 
Mail: landgraaf@duijvestein-wintersport.nl  

Meer informatie
Duijvestein
Pistes
Piste 1

Rode piste

400 meter

Piste 2

Blauwe piste

400 meter

Funpark

Aanwezig

200 meter

Piste 3

Groene piste

60 meter

Piste 4

Blauwe piste

50 meter

Kinderland

Groene piste

20 meter

Onderhoud

Klik hier voor het piste onderhoud

Weerstation
Temp buiten
12
Temp binnen
-5
Sneeuwcondities
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Landgraaf
maandag 09:00 - 22:00
dinsdag 09:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 22:00
donderdag 09:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00
Live webcam