icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Pistes
4
Open vandaag
09:00 - 22:00
Webcam
Live
Toon meer
Scroll downhill
Prepare header

Prepare for winter

Het winterseizoen nadert langzaam, dus we durven stiekem al een beetje weg te dromen van perfect geprepareerde pistes. Dit is het uitgelezen moment om de voorbereidingen op jouw wintersportvakantie te starten. De voorbereidingen op jouw wintersport starten bij ons binnen, zodat je later buiten kunt gaan pronken!

Duik alvast de sneeuw in

Wil je alvast een paar uurtjes skiën of snowboarden om het gevoel weer onder de knie te krijgen? Koop dan een 1-uur, 2-uur, 4-uur of dag skipas. Duik je het liefst na school of werk nog even de piste op? Dan is de avondskipas ideaal voor jou!

 

Een extra lesje kan nooit kwaad

Hoe beter voorbereid je op wintersport gaat, des te groter het plezier! Wil jij graag leren skiën of snowboarden zodat je gezellig met je vrienden mee op wintersport kunt? Werken aan je techniek zodat je goed beslagen ten sneeuw komt en met een veilig gevoel de berg af gaat? Neem een ski- of snowboardles op jouw niveau. SnowWorld beschikt tenslotte over een van de grootste skischolen van Europa!

Kinderen kunnen een cursus volgen terwijl ouders hun skills bijspijkeren tijdens een spoedcursus. Weten of wintersport iets voor jou is? Neem een proefles! Een privéles boek je zodat je de volledige aandacht krijgt en je jouw techniek weer snel up-to-date hebt. Start nu met skiën of snowboarden!

Bekijk de mogelijkheden
prepare

Wintersport is lekker eten

Naast alle sneeuwpret draait wintersport natuurlijk ook om alle bijkomstigheden ervan, zoals het los gaan tijdens de après-ski en het smullen van alle wintersportgerechten. Kun jij je daar ook al zo op verheugen? Wacht dan niet langer en neem alvast een voorproefje bij SnowWorld!

Sluit een heerlijk dagje skiën of snowboarden af in een van onze (piste)restaurants en geniet van de specialiteiten uit de bergen. Dit maakt jouw ski- of snowboarduitje helemaal compleet. Après-skiën zoals in de Alpen doe je ook gewoon in Nederland! De gezellige sfeer, lekkere drankjes en herkenbare muziek in de Bierstube brengen je vanzelf in de juiste stemming. Reserveer vandaag nog de Fondue & Ski special en start jouw voorbereiding!

Bekijk de mogelijkheden
Fondue restaurant
Pistes
Piste 1

Blauwe piste

140 meter

Piste 2

Blauwe piste

140 meter

Check de status van het funpark hier

Piste 3

Rode piste

300 meter

Steilste indoorpiste van Europa!

Kinderland

Groene piste

30 meter

Voor de allerkleinsten

Weerstation
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Sneeuwcondities
Goede kwaliteit
Openingstijden
Snowworld Zoetermeer
maandag 09:00 - 22:00
dinsdag 09:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 22:00
donderdag 09:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00
Live webcam