icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
20
Temp binnen
-5
Pistes
2
Open vandaag
14:00 - 22:00
Scroll downhill
Mount by Duijvestein

MOUNT BY DUIJVESTEIN

Het hele jaar door 100% wintersport

In Terneuzen kun je bij Mount by Duijvestein terecht voor alle benodigdheden voor de wintersport: van de nieuwste ski’s en boards tot de leukste outfits voor in de sneeuw. Alle medewerkers zijn zelf enthousiaste wintersporters en kunnen je dus als geen ander adviseren bij het vinden van het perfecte product! Maar Mount by Duijvestein is meer dan een wintersportwinkel… Zo kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld clinics, het testen van materialen en het op maat laten maken van je schoenen. Hieronder lees je er meer over.

Testen

Ski- en snowboardtestcentrum  

Als je nieuwe ski’s of een nieuw snowboard gaat aanschaffen, wil je natuurlijk wel weten dat je het juiste type uitkiest. Mount by Duijvestein biedt jou de mogelijkheid om erachter te komen welk model het beste past bij jouw stijl op de piste, want in het Testcentrum mag je de producten zelf uittesten voor je een aankoop doet! 
 

Meer informatie
Mount by Duijvestein test
Shoppen

Shoppen op afspraak

Wist je dat je bij Mount by Duijvestein een shop-afspraak kunt maken? Via hun website kun je gemakkelijk een afspraak inplannen. Zo weet je zeker dat je direct geholpen wordt als je bij de winkel aankomt én dat er een expert voor je klaarstaat die álles weet over het onderwerp waar je advies over wilt. 
 

Meer informatie
Shoppen duijvestein
agenda

Evenementen

Het team van Mount by Duijvestein vindt het leuk om hun enthousiasme en kennis van de wintersport te delen, daarom organiseren ze regelmatig events of workshops. Zo kun je je regelmatig (gratis!) inschrijven voor hun clinics in samenwerking met Holmenkol, waarbij je alles leert over het zelf waxen en slijpen van je ski’s of board. Wil je op de hoogte te blijven van nieuwe events? Volg dan hun nieuwsbrief of Instagram
 

Duijvestein evenementen
Service

Onderhoudsservice 

Zijn je ski’s of snowboard toe aan een goede wax-/slijpbeurt? Ook daarvoor kun je bij Mount by Duijvestein terecht. Je kunt je gear bij hen inleveren en een paar dagen later weer als nieuw ophalen. Op hun website lees je meer over deze service. 
 

Meer informatie
Service Duijvestein
Schoenen

Skischoenen op maat 

De zoektocht naar de perfecte skischoen kan best lastig zijn... Gelukkig heeft het team van Mount by Duijvestein heel veel kennis over skischoenen en kunnen ze je als geen ander adviseren over welk model het beste bij jouw voeten past. En als de standaardvorm van de schoen nog niet perfect genoeg aansluit, hebben ze de juiste apparatuur om de binnen- en buitenschoen geheel naar jouw wensen aan te passen

Schoenen Duijvestein
Contact

Contact

Mount by Duijvestein Terneuzen is 7 dagen per week geopend. Op hun website vind je alle openingstijden. 
 
Adres: Zeelandlaan 3 (in SnowWorld), 4538 CA  Terneuzen 
Telefoon: 115 641 305 
Mail: info@mountwebshop.nl  
 

Meer informatie
DUijvestein evenementen
Pistes
Piste 1

Rode piste

220 meter

Piste 2

Blauwe piste

110 meter

Onderhoud

Klik hier voor het piste onderhoud

Weerstation
Temp buiten
20
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Terneuzen
maandag 14:00 - 22:00
dinsdag 14:00 - 22:00
woensdag 14:00 - 22:00
donderdag 14:00 - 22:00
vrijdag 14:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 22:00
zondag 10:00 - 22:00

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend.