icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
4
Temp binnen
-5
Pistes
2
Open vandaag
09:00 - 22:00
Scroll downhill
Snowboardles volwassen snowboardleraar

4 weekse snowboard cursus

Inclusief skipas
Vanaf
189,- p.p.
Boek nu je les

4-weekse snowboardcursus

Ben jij een beginnende wintersporter en wil je snowboardles krijgen van professionele instructeurs? Of ben je al een ervaren snowboarder en wil je je techniek verbeteren? SnowWorld biedt snowboardcursussen aan voor elk niveau. Kijk nu welke cursus er bij jou past!

  • Alle niveaus
  • 4-weekse cursus
  • 85 minuten les per week
  • Gediplomeerde instructeurs
  • Excl. materiaalhuur

Niveau's 4 weekse snowboard cursus

Beginner snowboarden volwassenen

Hoe ziet deze cursus er nu uit? Het doel van de cursus is dat de deelnemers op dag 1 beginnen zonder ervaring. De instructeur zal de deelnemers uitleggen hoe zij om moeten gaan met een snowboard, gevolgd door de eerste kennismaking met het glijden en uiteindelijk zal er begonnen worden met het maken van bochten. Het doel is om aan het einde van de laatste les rustig in goede aaneengesloten bochten zelfstandig van onze grote piste omlaag te komen. Nog meer leren? Kijk dan bij een van onze vervolgcursussen!

Licht gevorderd snowboarden volwassenen

Deze cursus is het vervolg op de beginnerscursus (niveau 1).

Hoe ziet deze cursus er nu uit? Wanneer je aan deze cursus begint, dien je al eerder gesnowboard te hebben maar je hebt het nog niet onder de knie. Je gaat bij deze cursus verder met het maken van de bochten.

Aan het begin van deze cursus zal de leraar een korte afdaling maken om zo weer het gevoel van een snowboard te ervaren om vervolgens verder te gaan met de controle over het snowboard.

Gedurende de cursus zal de snelheid rustig opgebouwd worden en leggen we de focus op een stabiele basis. Het einddoel van deze cursus is op een veilige, verzorgde manier de piste af komen in aaneengesloten bochten.

Gevorderd snowboarden volwassenen

Deze cursus is het vervolg op de lichtgevorderdencursus (niveau 2).

Wat is het doel van deze cursus? Het doel is om ontspannen op je board te staan door het toepassen van de aangeleerde techniek. Hierdoor word je minder (snel) moe, heb je minder kans op blessures en ontstaat er veel meer plezier tijdens het boarden. Tijdens de lessen leer je onder andere om je hele lichaam te gebruiken en werk je aan het ontwikkelen van ritme tijdens het boarden, het gecontroleerd verhogen van je snelheid en het goed in- en uitsturen van je bochten. Het doel is om aan het einde van de cursus in lichte carve-bochten naar beneden te boarden.

De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers van 13 jaar of ouder onder begeleiding van een gediplomeerde leraar.

De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers van 13 jaar of ouder onder begeleiding van een gediplomeerde leraar.

Snowboardcursussen kennen geen minimaal aantal deelnemers. Tip: in de zomer en het voorseizoen zijn de klasjes vaak kleiner, waardoor je intensiever les kunt krijgen.

In de schoolvakanties is het mogelijk om deze cursus in 3 weken te volgen. De kosten voor de cursus bedragen dan € 141,75.

Pistes
Piste 1

Blauwe piste

170 meter

Piste 2

Groene piste

70 meter

Weerstation
Temp buiten
4
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Amsterdam
maandag 09:00 - 22:00
dinsdag 09:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 22:00
donderdag 09:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00