icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
17
Temp binnen
-5
Pistes
2
Open vandaag
14:00 - 22:00
Toon meer
Scroll downhill
skiteams 2

Aanvullende activiteiten skiteams

Trainen op de pistes en in de omgeving

Je kunt je trainingsprogramma ook aanvullen met verschillende activiteiten in de buurt van onze skipiste, gelegen in een toeristisch gebied.

Even ontspannen buiten de piste

Het meer van Bois de Coulange

Het recreatiemeer Bois de Coulange heeft een oppervlakte van 3 hectare en biedt een vredig landschap waar je verschillende sport- en ontspanningsactiviteiten kunt beoefenen: wandelen, hardlopen, fietsen, picknicken... Je kunt er ook waterfietsen huren om te genieten op het water, of segways om het Bois de Coulange op een unieke manier te ontdekken.

Dierentuin van Amnéville

De dierentuin van Amnéville is een onmisbare bestemming voor natuur- en dierenliefhebbers en is perfect voor een ​​uniek moment samen terwijl je de vele diersoorten ontdekt.
Het biedt één van de grootste biodiversiteiten in Frankrijk en is een perfecte plek om te leren over de uitdagingen van het behoud van verschillende diersoorten. Het is meer dan een uitstapje, met onze verzorgers en onze gepassioneerde medewerkers beleef je een uniek moment en ontdek je wat de aarde ons kan leren!

Villa Pompei

Villa Pompei biedt hydrotherapie. Een unieke ruimte geïnspireerd op het oude Rome, ideaal voor ontspanning en alles loslaten. Profiteer tijdens elk seizoen van de warmwaterbronnen, zowel binnen als buiten. Geniet van de jacuzzi's, hamams en sauna's... en ontspan tijdens een gezichts- of lichaamsbehandeling.

Greenhouse Sport & Nutrition

'Greenhouse Sport & Nutrition' is een sportcomplex dat voor iedereen toegankelijk is. Het is onze missie om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij het behalen van je sport- en gezondheidsdoelen terwijl je plezier maakt!
'Greenhouse Sport & Nutrition' staat open voor de natuur en biedt een uitzonderlijke omgeving voor het trainen van de fysieke en mentale gezondheid in het hart van de Cité des Loisirs. De Engelse sfeer van deze uitzonderlijke plek is onmiskenbaar, met een serre voorzien van zwart metalen balken, houten vloeren, natuursteen en grote ramen.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Zin om even te ontspannen tussen twee trainingen door? Bezoek één van de onmisbare bezienswaardigheden in de omgeving!

  • Kathedraal Saint-Etienne in Metz - op 23 minuten met de auto
  • Centre Pompidou-Metz - op 23 minuten met de auto
  • Bezoek Luxemburg - op 40 minuten met de auto

Meer weten of reserveren?

Stuur voor meer informatie of om één ​​van deze activiteiten te boeken een e-mail naar skiteams.amneville@snowworld.com. Onze piste manager is ook beschikbaar voor vragen of aanvullende informatie.

Boek direct je training!

Wil je zeker zijn van een trainingspakket bij SnowWorld Amnéville dit seizoen?
Boek nu
Pistes
Piste 1

Voor beginners

Piste 2

Voor gevorderden

Weerstation
Temp buiten
17
Temp binnen
-5
Sneeuwcondities
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Amnéville
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 14:00 - 22:00
donderdag 14:00 - 22:00
vrijdag 14:00 - 22:00
zaterdag 14:00 - 22:00
zondag 14:00 - 22:00