icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
17
Temp binnen
-5
Pistes
2
Open vandaag
14:00 - 22:00
Toon meer
Scroll downhill
Kind

Plan je bezoek

Bereid je voor op je bezoek aan SnowWorld Amnéville! Wij hebben alle informatie hieronder voor je op een rij gezet. Zo kun jij genieten van een onbezorgde dag in de sneeuw.

Extra informatie voor je bezoek

Ticketinformatie

Ik heb al een ticket gekocht
Wat leuk dat je een bezoek brengt aan SnowWorld Amnéville! We vragen je minimaal 15 minuten voorafgaand aan jouw starttijd aanwezig te zijn. Bij de kassa scannen we jouw ticket via je smartphone. Je hoeft je ticket dus niet af te drukken.

Jouw e-ticket is uitsluitend geldig op de datum en het tijdvak waarvoor is gereserveerd. Bij aankomst controleren wij de geldigheid van je e-ticket op de datum en het tijdvak. Direct na jouw eindtijd heb je 5 minuten gratis overtime. Daarna geldt het tarief van € 0,35 per minuut.

Ik heb nog geen ticket gekocht
Wil je een dag zelfstandig komen skiën of snowboarden? Boek dan hier jouw pistetijd. Tip: Als je online boekt, krijg je € 3,- korting per gekochte ticket. Op onze website kan je betalen met Visa en Mastercard. Betalingen via PayPal, cheques en vakantiecheques worden zowel online als in onze vestiging niet aanvaard.

Stap jij voor het eerst de piste op of wil je jouw skills naar een hoger niveau tillen? Bekijk dan hier meer informatie over de ski- en snowboardlessen. Tot snel!

Ik wil mijn ticket wijzigen
Je kan de datum of het tijdstip van jouw bezoek eenvoudig wijzigen via onze webshop of via de link in de bevestigingsmail. Dit kan tot 60 minuten voor jouw bezoek en kan alleen voor een nieuwe datum binnen hetzelfde seizoen. Houd het boekingsnummer en e-mailadres van jouw bestelling bij de hand.

Let op: Het wijzigen van jouw bezoek is alleen mogelijk voor de gehele bestelling. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 2,75 per toegangspas. Als je individuele bezoeken wilt wijzigen, neem dan ten minste 1 uur voor het bezoek contact met ons op. Er kunnen geen datumwijzigingen worden doorgevoerd voor tickets die zijn verlopen, gecanceld of een refund hebben gehad.

Openingstijden

Openingstijden 17 juni t/m 18 oktober 2024

 

Maandag & dinsdag

Gesloten

Woensdag t/m zondag

Kleine piste: 14:00 – 17:00

Gehele piste (groot & klein): 18:00 – 22:00

 

Openingstijden Le Refuge
t/m 18 oktober 2024
 
Maandag & dinsdag Gesloten
Woensdag 19:00 - 21:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag & zaterdag 19:00 - 21:30
Zondag Gesloten
Gepland onderhoud

Het Snowpark is gesloten t/m 30 november. Bedankt voor uw begrip.

Toegang tot de piste

We verwelkomen iedereen vanaf 3 jaar. De jongste kinderen en hun begeleiders kunnen vanuit onze restaurants genieten van het uitzicht op de pistes.

Een geldige skipas is vereist voor iedereen die zich op de piste begeeft. Voor kinderen tot 12 jaar die een uur sleeën hebben geboekt, is een begeleider gratis toegestaan op de piste. Jouw tijd op de piste begint wanneer je door de toegangspoorten van de piste gaat. De tijd wordt niet stopgezet wanneer je niet op de piste bent.

Om veiligheidsredenen zijn eigen sleeën, glijzakken of ander speelgoed niet toegestaan. Het is ook niet toegestaan om alleen maar in de sneeuw te spelen. SnowWorld Amnéville biedt momenteel geen kinderopvang aan. 

Mindervalide bezoekers

Bezoekers met beperkte mobiliteit of met een visuele en/of auditieve beperking zijn welkom in SnowWorld Amnéville. Voor de eventuele (en aanbevolen) begeleider is de toegang tot de piste niet gratis. 

Gebruik van zitski's 
Bezoekers met een handicap die gebruik maken van een zitski kunnen nog steeds onze pistes en liften betreden. Het gebruik hiervan vereist enige oefening, dus wij adviseren je om voor jouw eerste bezoek drukke perioden te vermijden.

Parkeren
Voor bezoekers met beperkte mobiliteit zijn er voorbehouden plaatsen op de gratis parkeerplaats.

Gezelschapsdieren

Onze geliefde honden zijn toegestaan in SnowWorld Amnéville, mits onder begeleiding en aangelijnd. Honden zijn echter niet toegestaan op de pistes.

Fotograferen

Op het terrein kun je vrij foto's en video's maken, maar vergeet ons niet te vermelden in jouw mooiste herinneringen!

Wifi

Wifi is voor bezoekers beschikbaar in de bar en het restaurant van Amnéville. Vraag het onze teams.

Event SnowWorld Amnéville

Organisatie van een kinderfeestje, bedrijfsevenement of een privé-evenement is bij ons mogelijk. Hiervoor kan contact opgenomen worden met melanie.corsale@snowworld.com.

Logies

Wil je graag meerdere dagen verblijven? Destination Amnéville heeft verschillende mogelijkheden voor een overnachting. Meer informatie vind je hier

Pistes
Piste 1

Voor beginners

Piste 2

Voor gevorderden

Weerstation
Temp buiten
17
Temp binnen
-5
Sneeuwcondities
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Amnéville
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 14:00 - 22:00
donderdag 14:00 - 22:00
vrijdag 14:00 - 22:00
zaterdag 14:00 - 22:00
zondag 14:00 - 22:00