icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
14
Temp binnen
-8
Pistes
4
Open vandaag
Gesloten
Webcam
Live
Toon meer
Scroll downhill
skiles ski

4-weekse skicursus voor volwassenen

Inclusief skipas
Vanaf
124,- p.p.
Boek nu

Leer skiën in 4 weken

Volwassenen (vanaf 13 jaar) kunnen een 4 weekse skicursus volgen bij SnowWorld. Je krijgt in vier weken tijd 1,5 uur les per dag/week om het skiën zo snel onder de knie te krijgen. Gedurende deze vier dagen sta je samen met de leraar zes uur op de ski’s.

  • 4 weken 85 minuten les
  • Elke week hetzelfde groepje
  • Van beginners tot gevorderden

Beginner

Hoe ziet deze cursus er nu uit? Het doel van de cursus is dat de deelnemers op de eerste dag beginnen zonder ervaring. De leraar zal de deelnemers uitleggen hoe zij om moeten gaan met de ski’s, gevolgd door de eerste kennismaking met het glijden en uiteindelijk zal er begonnen worden met het maken van bochten in de welbekende ‘pizzapunt’. Het doel is om aan het einde van de laatste les rustig in goede ploegbochten zelfstandig onze grote piste omlaag te komen. Wilt u nog beter worden in skiën? Schrijf je dan in voor een van de vervolgcursussen!

De groep bestaat uit maximaal zes deelnemers onder begeleiding van een gediplomeerde skileraar.

De cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Licht gevorderd skiën volwassenen

Deze cursus is het vervolg op de beginnerscursus (niveau 1).

De lessen gaan verder waar de vorige cursus is geëindigd, namelijk bij de (rustige) ploegbochten op de grote piste. Bij aanvang van de les zal de leraar met de groep een korte afdaling maken om zo weer het gevoel van de ski’s te ervaren om vervolgens verder te gaan met het verbeteren van de controle op de ski’s. Gedurende de cursus zal ook de snelheid rustig opgebouwd worden. Door middel van diverse oefeningen zullen de deelnemers meer controle krijgen over de ski’s en zullen zij eenvoudiger hun snelheid kunnen bepalen. Ook zal er meer vertrouwen zijn tijdens het skiën. Het einddoel van deze cursus is een begin maken met het parallel bochten maken (parallel oversteken gevolgd door ploegbochten).

Gevorderd skiën volwassenen

Deze cursus is het vervolg op de lichtgevorderdencursus (niveau 2).

Wat is het doel van deze cursus? Het doel is om ontspannen op je ski’s te staan door het toepassen van deaangeleerde techniek. Hierdoor wordt de deelnemer minder (snel) moe, is er minder kans op blessures en ontstaat er veel meer plezier tijdens het skiën. Tijdens de lessen leer je onder andere om je hele lichaam te gebruiken en werk je aan het ontwikkelen van ritme tijdens het skiën, het gecontroleerd verhogen van je snelheid en het goed in- en uitsturen van je bochten. Het doel is om aan het einde van de cursus volledig parallel naar beneden te skiën.

 

Skiles ski volwassen
skiles ski
Pistes
Piste 1

Blauwe piste

140 meter

Piste 2

Blauwe piste

140 meter

Check de status van het funpark hier

Piste 3

Rode piste

300 meter

Steilste indoorpiste van Europa!

Kinderland

Groene piste

30 meter

Voor de allerkleinsten

Weerstation
Temp buiten
14
Temp binnen
-8
Sneeuwcondities
Goede kwaliteit
Openingstijden
Snowworld Zoetermeer
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 9:00 - 22:00
donderdag 9:00 - 22:00
vrijdag 9:00 - 22:00
zaterdag 9:00 - 22:00
zondag 9:00 - 22:00
Live webcam