icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Pistes
2
Open vandaag
10:00 - 22:00

Tickets SnowWorld Terneuzen

Reserveer jouw bezoek

Reserveer hier jouw datum en tijdsslot voor nieuwe tickets, bestaande tickets, abonnementhouders, actietickets en kortingsbonnen.

Hoe werkt het?

Ik heb nog geen ticket

Je hebt nog geen ticket en wilt graag en ticket aanschaffen en een tijdsslot reserveren. Het is tevens mogelijk om een waardebon te verzilveren.

Ik heb al een ticket

Je bent al in het bezit van een ticket en wilt graag een tijdslot reserveren. Dit kunnen reguliere SnowWorld tickets zijn of een ticket van één van onze externe aanbieders zoals HEMA, Albert Heijn, Social Deal, etc. 
 
Hoe verzilver ik mijn ticket(s)? 
1. Klik op 'Ik heb al een ticket'. 
2. Je selecteert het juiste type ticket. 
3. Je kiest een datum en tijdslot. 
4. Je kiest de juiste categorie (volwassene vanaf 13 jaar of kind t/m 12 jaar) en het aantal personen. 
5. In het besteloverzicht vul je jouw e-mailadres in, verklaar je in goede gezondheid te verkeren op het moment van reserveren en bij het bezoeken van SnowWorld. Je kunt in deze stap eventueel nog huurmateriaal toevoegen  In jouw winkelwagen vul je de barcode van jouw aangekochte ticket in. Na het invoeren van een geldige barcode kun je de reservering afronden. 
6. Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je een bevestiging met het nieuwe ticket. Je dient het reguliere ticket van SnowWorld of van een externe aanbieder samen met het nieuwe ticket met tijdslot mee te nemen naar SnowWorld. De tickets worden bij de entree gecontroleerd op geldigheid en reservering van een tijdslot. 
 
Er zitten geen extra kosten verbonden aan het reserveren van een tijdslot met een reeds gekocht ticket. De kosten voor een upgrade (materiaalhuur) betaal je direct bij het afronden van de bestelling. 
 

Ik heb een abonnement

Je bent in het bezit van een abonnement van SnowWorld en wilt een tijdsslot reserveren. Je hebt hiervoor jouw persoonlijke code nodig die je op jouw voordeelkaart terug kunt vinden.

Heb jij geen persoonlijke code? Neem contact op met onze backoffice via info.terneuzen@snowworld.com om een tijdslot te reserveren. 

Ik heb een kortingsbon

Heb je een kortingsbon of krijg je op vertoon van een ledenkaart korting bij SnowWorld? Klik dan hier om jouw reservering aan te vragen. Let op: dit is geen definitieve reservering. Onze collega's nemen contact met je op om een definitief moment te plannen. Zonder bevestiging van één van onze collega's krijg je geen toegang tot SnowWorld.

Pistes
Piste 1

Rode piste

220 meter

Piste 2

Blauwe piste

110 meter

Weerstation
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Terneuzen
maandag 10:00 - 22:00
dinsdag 10:00 - 22:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 22:00
zondag 10:00 - 22:00

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend.