icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
16
Temp binnen
-5
Pistes
2
Open vandaag
Gesloten

Tickets

Hoe werkt het?

Ik heb al een ticket

Je bent al in het bezit van een ticket of vouchercode en wilt graag een datum en tijdsslot reserveren. Dit kunnen reguliere SnowWorld tickets zijn of een ticket van één van onze externe aanbieders zoals HEMA, Albert Heijn, Social Deal, Kruidvat, etc. Doorloop alle stappen en reserveer een datum en tijdslot. In jouw winkelwagen vul je de (bar)code van jouw aangekochte ticket in. Na het invoeren van een geldige (bar)code kun je de reservering afronden. Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je een bevestiging met het nieuwe ticket.

Je dient het reguliere ticket van SnowWorld of van een externe aanbieder samen met het nieuwe ticket met tijdslot mee te nemen naar SnowWorld. De tickets worden bij de entree gecontroleerd op geldigheid en reservering van een tijdslot. Er zitten geen extra kosten verbonden aan het reserveren van een tijdslot met een reeds gekocht ticket. De kosten voor een upgrade (materiaalhuur) betaal je direct bij het afronden van de bestelling.

Ik heb een kortingsbon

Je bent in het bezit van een korting of kortingsbon en wilt graag een datum en tijdsslot reserveren. Dit is via de webshop alleen mogelijk met een kortingsbon van de Nationale Postcode Loterij Voordeelagenda 2021. Let op, het nieuwe ticket dien je samen met de kortingsbon mee te nemen naar SnowWorld. Tegen inlevering van de kortingsbon en na controle van het tijdslot krijg je toegang tot de locatie. Let op, zonder kortingsbon krijg je geen toegang tot SnowWorld.

Heb je een andere kortingsbon of krijg je op vertoon van een ledenkaart korting bij SnowWorld? Klik dan hier om jouw reservering aan te vragen. Let op: dit is geen definitieve reservering. Onze collega's nemen contact met je op om een definitief moment te plannen. Zonder bevestiging van één van onze collega's krijg je geen toegang tot SnowWorld.

Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor hem of haar? Koop hier gemakkelijk je online cadeaubon of koop een fysieke cadeaukaart hier! Cadeaubonnen zijn online inwisselbaar, maar dienen in één keer verzilverd te worden. 

Pistes
Piste 1

Rode piste

220 meter

Piste 2

Blauwe piste

110 meter

Weerstation
Temp buiten
16
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Terneuzen
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 9:00 - 22:00
donderdag 9:00 - 22:00
vrijdag 9:00 - 22:00
zaterdag 9:00 - 22:00
zondag 9:00 - 22:00

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend.