icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Pistes
3
Open vandaag
10:00 - 22:00
Scroll downhill
snowboard kinderen leraar

4 weekse snowboardcursus

inclusief skipas
Vanaf
181,25 p.p.
Boek nu

Leer de basis van snowboarden in 4 weken!

Kinderen die willen leren boarden kunnen een 4 weekse snowboardcursus volgen bij SnowWorld. Je krijgt in vier weken tijd 1,5 uur les per dag/week om het boarden zo snel onder de knie te krijgen. Gedurende deze vier dagen sta je samen met de leraar zes uur op de piste.

  • 4 weken 1,5 uur les
  • Gediplomeerde leraren
  • Inclusief skipas
  • Excl. materiaalhuur

Beginner

Hoe ziet deze cursus er nu uit? Het doel van de cursus is dat de deelnemers op dag 1 beginnen zonder ervaring. De instructeur zal de deelnemers uitleggen hoe zij om moeten gaan met een snowboard, gevolgd door de eerste kennismaking met het glijden en uiteindelijk zal er begonnen worden met het maken van bochten. Het doel is om aan het einde van de laatste les rustig in goede aaneengesloten bochten zelfstandig van onze grote piste omlaag te komen.

De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers tussen 6 en 12 jaar onder begeleiding van een gediplomeerde leraar.

Snowboardcursussen kennen geen minimaal aantal deelnemers. Tip: in de zomer en het voorseizoen zijn de klasjes vaak kleiner, waardoor je intensiever les kunt krijgen.

Licht gevorderd snowboarden 6-12 jaar

Deze cursus is het vervolg op de beginnerscursus (niveau 1).

Hoe ziet deze cursus er nu uit? Wanneer je aan deze cursus begint, dien je al eerder gesnowboard te hebben maar je hebt het nog niet echt onder de knie. Je gaat bij deze cursus verder met het maken van de bochten. Aan het begin van deze cursus zal de leraar een korte afdaling maken om zo weer het gevoel van een snowboard te ervaren om vervolgens verder te gaan met de controle over het snowboard. Gedurende de cursus zal de snelheid rustig opgebouwd worden en leggen we de focus op een stabiele basis. Het einddoel van deze cursus is op een veilige, verzorgde manier de piste af komen in aaneengesloten bochten.

gevorderd snowboarden 6-12 jaar

Kinderen die het snowboarden naar een hoger niveau willen tillen kunnen een gevorderdencursus volgen bij SnowWorld. Je krijgt in vier weken tijd 1,5 uur les per dag/week om het boarden helemaal eigen te maken. Gedurende deze vier dagen sta je samen met de leraar zes uur op de piste.

Deze cursus is het vervolg op de lichtgevorderdencursus (niveau 2). Wat is het doel van deze cursus? Het doel is om ontspannen op je board te staan door het toepassen van de aangeleerde techniek. Hierdoor word je minder (snel) moe, heb je minder kans op blessures en ontstaat er veel meer plezier tijdens het boarden. Tijdens de lessen leer je onder andere om je hele lichaam te gebruiken en werk je aan het ontwikkelen van ritme tijdens het boarden, het gecontroleerd verhogen van je snelheid en het goed in- en uitsturen van je bochten. Het doel is om aan het einde van de cursus in lichte carve-bochten naar beneden te boarden.

vergevorderd snowboarden 6-12 jaar

Deze cursus is het vervolg op de gevorderdencursus (niveau 3).

Wat is het doel van deze cursus? Je gaat samen met de leraar kennismaken met verschillende disciplines in het boarden. Denk aan carven, beginnend freestyle, korte slalombochten en algehele techniekverbetering.

Mocht je na het afronden van deze cursus door willen gaan met het boarden in groepsverband, dan kun je bij de skischool informatie opvragen voor Club SnowWorld.

Pistes
Piste 1

Blauwe piste

180 meter

Piste 2

Rode piste

180 meter

Piste 3

Rode piste

180 meter

Funpark

Beginnerspiste

Groene piste

30 meter

Weerstation
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Rucphen
maandag 10:00 - 22:00
dinsdag 10:00 - 22:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend.