icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
14
Temp binnen
-5
Pistes
3
Open vandaag
14:00 - 22:00
Scroll downhill
GlowGolf Rucphen

GlowGolf bij SnowWorld Rucphen-Breda!

18 holes minigolf
Vanaf
8,- p.p.

Glow in the dark minigolf!

Minigolf spelen alsof je op de Noordpool bent, tussen de ijsberen, de orka’s, pinguïns en walvissen. Het kan echt maar dan lekker dichtbij in eigen land, en wel bij GlowGolf Rucphen-Breda!

Reserveer nu!

Wat is GlowGolfen?

Minigolf spelen alsof je op de Noordpool bent, tussen de ijsberen, de orka’s, pinguïns en walvissen. Het kan echt maar dan lekker dichtbij in eigen land, en wel bij GlowGolf Rucphen-Breda in Noord-Brabant! Bij GlowGolf Rucphen-Breda speel je minigolf in een schitterend mooi decor. Het is minigolf zoals je gewend bent, maar dan op een overdekte baan met fluorescerende black lights. De minigolfbanen, de balletjes en de dieren geven allemaal licht. Een unieke belevenis voor jong en oud!

Bekijk de praktische info

Meer info

GlowGolf bij SnowWorld Rucphen-Breda: 18 holes minigolf

De overdekte en lichtgevende GlowGolf baan heeft 18 holes. Eén spelletje GlowGolf duurt ongeveer een uur. Je speelt GlowGolf in groepjes van maximaal 5 spelers. Kom je minigolf spelen met een grotere groep, dan word je opgedeeld in kleinere groepjes en start je direct na elkaar.

GlowGolf werkt ongeveer hetzelfde als minigolf, alleen is de sfeer en de omgeving anders: veel leuker! Om beurten sla je bij GlowGolf de bal, zodat je de bal van de tegenstander kan hinderen. Een extra spannend spelelement. Na 18 holes heeft degene met het minste aantal slagen gewonnen. Het gaat natuurlijk om het plezier, uiteindelijk wil iedereen maar één ding: in zo min mogelijk slagen het balletje in de hole krijgen!

De omgeving en sfeer lijken op de Noordpool maar toch zijn jassen en mutsen gelukkig niet nodig: binnen in de hal is er een aangename huiskamertemperatuur. Mocht je het toch koud krijgen van alle indrukken, geen probleem. Een heerlijk warme chocolademelk achteraf in onze horeca doet wonderen.

Glowing Points

Achter de poorten van GlowGolf Rucphen-Breda zit een complete glow-in-the-dark wereld verscholen. GlowGolf is niet voor niets bekend en bewonderd om de indrukwekkende omgeving en dat merk je al vanaf hole 1. Omringd door pinguïns, orka’s, witte tijgers, Eskimo’s, walvissen, een mammoet en prachtige 3D muurschilderingen, gaat het GlowGolf spel niet snel vervelen. Dankzij de blacklights is het net of het 3D decor tot leven komt. Het hele parcours is overdekt, je speelt dit spel dus ook gewoon tijdens regenachtige dagen.

Tarieven

  Vanaf oktober 2022
18 holes Glowgolf - vanaf 13 jaar € 9,50
18 holes Glowgolf - t/m 12 jaar € 8,-
18 holes Glowgolf - vanaf 20 personen € 8,-
Pistes
Piste 1

Blauwe piste

180 meter

Piste 2

Rode piste

180 meter

Piste 3

Rode piste

180 meter

Funpark

Beginnerspiste

Groene piste

30 meter

Weerstation
Temp buiten
14
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Rucphen
maandag 14:00 - 22:00
dinsdag 14:00 - 22:00
woensdag 14:00 - 22:00
donderdag 14:00 - 22:00
vrijdag 14:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 22:00
zondag 10:00 - 22:00

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend.