icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Pistes
2
Open vandaag
09:00 - 22:00
Scroll downhill
Filzmoos ballonnen

Filzmoos is hét winterparadijs gelegen in het hart van de Ski Amadé. Of je nu gaat om te skiën, langlaufen of een ritje met de arrenslee te maken, in het winterwonderland van Filzmoos kan het allemaal! Laat je verrassen door de hoeveelheid activiteiten die in dit bergdorpje te beleven zijn en wat het verder allemaal nog te bieden heeft. Ontspan en geniet maximaal van je vakantie in de bergen, precies zoals jij dit wil!

Boek jouw wintersport

Alpineskiën met kinderen

Insiders omschrijven Filzmoos als de kinder- en familiespecialist in het hart van het skigebied amadé. Het enorme kinderskigebied, de brede pistes, de moderne liften en de gastvrijheid hebben Filzmoos tot een echte insidertip voor gezinnen gemaakt. 

Bovendien wordt het skigebied van Filzmoos in de categorie "Gezinnen & Kinderen en Beginners" op de eerste plaats gezet. Bij de drie ski- en snowboardscholen van Filzmoos ben je in de beste handen.

filzmoos familie

Langlaufen & landschapsjuweel Rossbrand

De hoge alpine en sneeuwzekere wintersportplaats Filzmoos is een echte insider tip voor langlaufers: een totaal van tien gemarkeerde tochten van 48 km lengte, geschikt voor alle niveaus, voeren door het idyllische winterlandschap. Het landschapsjuweel Rossbrand is een van de mooiste panoramabergen van de oostelijke Alpen en biedt een prachtig uitzicht op meer dan 150 Alpentoppen.

Sneeuwschoenwandelen

Glinsterende poedersneeuw, sprookjesachtige bossen en fabelachtige berguitzichten. Ontdek de winter in Filzmoos op een zachte manier. Weg van de drukte van de pistes kun je onze mooie bergdorp van een andere kant leren kennen. Het afwisselende terrein rond Filzmoos is ideaal om op sneeuwschoenen van de winter te genieten.

Filzmoos sneeuwschoen wandelen

Backcountry skiën

Ook voor backcountry skiërs is er in Filzmoos veel afwisseling, bijvoorbeeld naar de Schwaigalm of over de Dachstein. Onvergetelijke poederafdalingen inbegrepen!
Alle skischolen van Filzmoos bieden zowel cursussen als begeleide skitochten aan en materiaal kan in het resort worden gehuurd. 

Rodelen & sleeën

Rodelen of sleeën is leuk voor het hele gezin. De afdaling van de Kleinbergalm naar de boerderij van Kleinberg is 3 km lang en beslaat 350 verticale meters. Zin in een rodelbaan onder de sterrenhemel? Zowel overdag als 's avonds kunt u hier gezellig rodelen. Groot of klein, oud of jong, iedereen doet mee aan een rodelpartij.

ROMANTISCHE PAARDENSLEETOCHT

Een ritje met de paardenslee door het besneeuwde landschap - deze sensuele natuurbelevenis heeft een lange traditie in Filzmoos. In de winter, van Kerstmis tot Pasen, is het hele dal afgesloten voor autoverkeer en kunt u de Hofalmen te voet, met sneeuwschoenen of met een romantische paardenslee bereiken. Vanuit het centrum van het dorp brengen de sleeën je naar de Hofalmen, waar lekkernijen uit de keuken van het SalzburgerLand worden geserveerd.

Bereid je voor op jouw wintersport

Alvast het gevoel van de sneeuw ervaren? Boek dan een les of reserveer je pistetijd bij SnowWorld. De voorbereidingen op jouw wintersport starten bij ons binnen, zodat je later in Filzmoos kunt gaan pronken!

Bereid je voor bij SnowWorld

Winteropening powered by Filzmoos

Op 21 en 22 oktober 2023 opent SnowWorld Amsterdam samen met Filzmoos het winterseizoen. 

Een dag met een outlet bij Mount by Duijvestein, skishow, live muziek en de kers op de taart: de mogelijkheid een reis naar Filzmoos te winnen! Hier wil jij toch ook bij zijn?

  Openingstijd winteropening Openingstijd outlet
Zaterdag 21 oktober 2023 11:00 - 20:00 10:00 - 17:00
Zondag 22 oktober 2023 11:00 - 18:00 10:00 - 17:00
Pistes
Piste 1

Blauwe piste

170 meter

Piste 2

Groene piste

70 meter

Weerstation
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Amsterdam
maandag 09:00 - 22:00
dinsdag 09:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 22:00
donderdag 09:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00