icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker
Temp buiten
13
Temp binnen
-5
Pistes
4
Open vandaag
09:00 - 23:00
Webcam
Live
Show more
Kidsactiviteiten op de piste

Winteropening ZM

Winteropening Zoetermeer
    
Winteropening ZM

Het wintersportseizoen bij SnowWorld Zoetermeer wordt feestelijk geopend in het weekend van 20 en 21 oktober tussen 10:00 en 17:00 uur! Jong of oud, beginner of gevorderd, voor iedereen is er wat te doen. 

nieuw

Stempelkaart

NIEUW: dit jaar hebben we een stempelkaart voor € 12,50 met maar liefst 10 super toffe activiteiten! De stempelkaart is op de dag zelf te koop aan de kassa of je kunt hem alvast online aanschaffen. 

Koop alvast je stempelkaart
Stempelkaart

Wat kun je nog meer verwachten?

KORTING: Boek een ski- of snowboardcursus op locatie tijdens de Winteropening en ontvang 10% korting! Kidsfunweken, Teensfunweken en Winter- & Summercamps zijn uitgesloten. De korting geldt niet voor telefonische reserveringen.

KIDS: Voor de kids zijn er nog gratis extra activiteiten. Clown Jovel zal zijn magische trucs uit de kast halen, er is een springkussen en de kids kunnen geschminkt worden. Ook is er een leuke speurtocht door het pand. Om het af te toppen krijgen de kinderen ook nog een gratis suikerspin. Komen jullie ook?

WIN: Tijdens de Winteropening maak je kans op mooie prijzen zoals een 6-daagse skipas voor Zillertal Arena of Skirama Dolomiti en een compleet arrangement voor 2 personen met 2 overnachtingen inclusief ontbijt en skipas voor Saas-Fee!

korting

Duijvestein Winterstore

Ben je op zoek naar een nieuwe wintersportoutfit? Duijvestein Winterstore houdt een spectaculaire magazijnverkoop: alle artikelen in deze magazijnverkoop hebben 50% korting! Ook ontvangt u 10% korting op de nieuwe collectie en 50% korting op waxen en slijpen.

Duijvestein Wintersport

Spieren voor Spieren

SnowWorld doet dit jaar mee aan de Wintertijd Challenge! Gedurende de opening van de winter staat SnowWorld in het teken van Spieren voor Spieren en kun je op meerdere manieren dit goede doel sponsoren. Dus kom allemaal in het weekend van 20 en 21 oktober samen met ons de winter aftrappen voor Spieren voor Spieren!

BALLONNEN: Koop voor de prijs van € 1,- een super leuke ballon en sponsor hiermee het goede doel.

SKIBROEKHANGEN: Doe mee aan deze challenge voor €1,- en steun het goede doel! Blijf zo lang mogelijk aan de skibroek hangen en maak kans op mooie prijzen.

Daarnaast kun je gedurende de gehele herfstvakantie (13 t/m 28 oktober) online en aan de kassa €1,- doneren bovenop je skipas! 

SPONSOR JE AFDALINGEN
Zet je eigen uurrecord! Vanwege het teruggaan van de klok van zomer- naar wintertijd hebben we allemaal een uurtje over. Zet jouw extra uurtje in! Laat 1 uur lang al je afdalingen sponsoren en haal daarmee zoveel mogelijk geld op. Meld je aan op de actiepagina en verspreid je challenge in je netwerk.

Party

Mega Winterfest

Hét officiële openingsfeest van het SnowWorld winterseizoen op zaterdag 20 oktober.

Voor slechts € 19,99 heb je vanaf 16.00 uur 1 uur pistetoegang en als klap op de vuurpijl is er, na een uur dikke pret op de baan, een groots Après Ski feest met heerlijke gluhwein, bier, bratwurst, party DJ's, feestzangers, kort samengevat: PARTY MACHEN! 

Wil je geen gebruik maken van de package, maar wel naar het feest komen? Koop dat een entreekaart voor slechts € 9,99. Zorg dat je op tijd je tickets hebt want VOL=VOL!

Koop hier je tickets
Winterfest
Piste

Op de piste

Zowel zaterdag als zondag zullen onze ski- en snowboardleraren een gave demo op de piste verzorgen!

Ook worden er diverse clinics door onze partners en SnowWorld verzorgd:

  • proeftraining NSI- en Anwärteropleiding van Snowsports Academy
  • telemark skiën van Telemark Nederland
  • aangepast skiën van The Ski is the Limit
  • freestyle snowboarden van Freestyle Academy
  • Club SnowWorld (skiën & snowboarden)

Inschrijven kan op de dag zelf in de centrale hal.

SnowWorld Zoetermeer
Partners

Ook aanwezig

Tijdens de Winteropening zijn er ook verschillende partners van SnowWorld aanwezig. Zo kun je bij de Brunotti stand kans maken op één van de 10 toffe snowboardbrillen, is de NskiV er met gave wintersport ski- en snowboardsimulatoren die je moet uitproberen en zijn Skirama Dolomiti en Saas-Fee aanwezig om je alles te vertellen over hun mooie skigebieden.

Partners
Pistes
Piste 1

Blauwe piste

140 meter

Piste 2

Blauwe piste

140 meter

Check de status van het funpark hier

Piste 3

Rode piste

300 meter

Steilste indoorpiste van Europa!

Kinderland

Groene piste

30 meter

Voor de allerkleinsten

Weerstation
Temp buiten
13
Temp binnen
-5
Sneeuwcondities
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Zoetermeer
maandag 09:00 - 23:00
dinsdag 09:00 - 23:00
woensdag 09:00 - 23:00
donderdag 09:00 - 23:00
vrijdag 09:00 - 23:00
zaterdag 08:00 - 23:00
zondag 08:00 - 23:00

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend.

Live webcam
Piste 1
Piste 2
Piste 3