icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker
Temp buiten
13
Temp binnen
-8
Pistes
4
Open vandaag
10:00 - 22:00
Webcam
Live
Toon meer

SnowWorld Healthclub vanaf 1 juli

Regels SnowWorld Healthclub van 1 juli 2020

ALGEMEEN
De restrictie van 1,5 m afstand blijft verplicht voor niet-contactsporten waardoor zowel in de fitness, de groepslessen, kleedkamers en (later ook) de wellness deze van toepassing blijft voor ieders veiligheid.

 • Je wordt verzocht bij binnenkomst je handen te desinfecteren.
 • Toegang tot de Healthclub is uitsluitend mogelijk door middel van de Technogym smartkey. Heb je deze niet, dan kan je er één tegen een borg van 23,-  verkrijgen bij de receptie. Let op, zonder sleutel heb je geen toegang.
 • Het meenemen van een eigen handdoek is verplicht. Het is niet mogelijk om een handdoek te lenen. Het gebruik van een eigen bidon/flesje water is tevens verplicht.
 • Alle sporters krijgen een gezondheidscheck (triage). Alle vragen dienen met “nee” te kunnen worden beantwoord, anders kan je tijdelijk niet sporten. Bij ziekte, verkoudheid, griep of andere klachten vragen wij je om thuis te blijven.
 • Elkaar passeren kan, maar houd zoveel mogelijk anderhalve meter afstand tijdens je gehele bezoek aan de club.
 • Het ventilatiesysteem van de Healthclub voldoet aan alle richtlijnen.
 • Er is een vaste, verplichte, looproute die tevens langs de kleedkamers leidt.
 • Omdat SnowWorld Healthclub alle genomen maatregelen in acht neemt, is het sporten op de club verantwoord volgens de richtlijnen van het RIVM.


RESERVEREN VAN FITNESS EN GROEPSLESSEN
Het reserveren ​is verplicht en uitsluitend mogelijk via de MyWellness app. Vanaf 4 dagen voor het tijdvak of groepsles kan deze gereserveerd worden.  Annuleren kan tot 30 minuten voor het gereserveerde moment.  Bij het niet tijdig annuleren kan er gedurende 2 dagen niet gereserveerd worden.

  


GROEPSLESSEN

 • Deelname groepslessen uitsluitend mogelijk na reservering.
 • Alle gebruikte materialen dien je zelf schoon te maken en op te ruimen. Geef elkaar wel de ruimte, er is voldoende tijd tussen de lessen om dit te doen.
 • Bij de Body & Mind lessen zijn voorlopig geen blokken en dekens beschikbaar. Indien mogelijk, neem je eigen yoga mat mee.


FITNESS

 • Het reserveren van een (of meerdere) tijdsvlakken is verplicht.
 • Betreden van de fitness is via een vaste route, volg de pijlen, geef elkaar de ruimte zodat er geen opstoppingen ontstaan. 
 • In de fitness is er een looproute om van apparaat naar apparaat te gaan.
 • ​Na gebruik reinig je het apparaat of gebruikte gewichten.  

 
KLEEDKAMERS
Deze zijn beschikbaar evenals de toiletten. De douches zijn vanaf maandag 13 juli 11:30 uur beschikbaar. Uiteraard geldt ook hier de 1,5 meter afstand regel. Alle kluisjes zijn beschikbaar zolang de 1,5 meter afstand regel gehandhaafd wordt. Jassen en tassen mogen niet mee naar de groepsleszalen en fitnesszaal. Ons advies is zo min mogelijk spullen mee te nemen en in sportkleding naar de club te komen.

WELLNESS
Toegang tot de wellness is vanaf maandag 13 juli 11:30 uur en uitsluitend op reservering. 

HORECA
Het gebruik van het restaurant is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Bij drukte zijn plekken beschikbaar op het buitenterras of in het restaurant beneden. In de horeca geldt het coronaprotocol voor de horeca.

KIDSCLUB
De Kidsclub is weer volgens de reguliere regels en openingstijden geopend, voorlopig alleen voor kinderen t/m 3 jaar. Vanaf zaterdag 11 juli zijn ook de 4 t/m 7-jarigen weer van harte welkom!

Pistes
Piste 1

Blauwe piste

140 meter

Piste 2

Blauwe piste

140 meter

Check de status van het funpark hier

Piste 3

Rode piste

300 meter

Steilste indoorpiste van Europa!

Kinderland

Groene piste

30 meter

Voor de allerkleinsten

Weerstation
Temp buiten
13
Temp binnen
-8
Sneeuwcondities
Goede kwaliteit
Openingstijden
Snowworld Zoetermeer
maandag 10:00 - 22:00
dinsdag 10:00 - 22:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00
Live webcam
Piste 1
Piste 2
Piste 3