icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
14
Temp binnen
-8
Pistes
4
Open vandaag
Gesloten
Webcam
Live
Toon meer
Scroll downhill
Kidsactiviteiten op de piste

SnowWorld Cadeaukaarten

Vanaf
10,-

Geef een cadeaukaart

SnowWorld cadeaukaarten - Het coolste cadeau van Nederland! Wil je iemand een onvergetelijke ervaring in echte sneeuw cadeau doen? Of bijvoorbeeld trakteren op een heerlijk diner in één van onze restaurants? Koop dan een SnowWorld cadeaukaart als cadeau!

Voordelen

Cadeaukaarten (fysiek pasje)

 • Online te bestellen, een jaar geldig na aankoop
 • Inclusief hoesje. Keuze uit 4 ontwerpen.
 • Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd
 • Te gebruiken aan de kassa bij alle SnowWorld locaties in Nederland: de verschillende skibanen in Landgraaf, Zoetermeer, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen, Alpine Hotel Landgraaf, Adventure Valley Landgraaf, IceKart Rucphen en de horecafaciliteiten in Landgraaf , Zoetermeer, Amsterdam en Terneuzen.

Cadeaukaarten voorwaarden
 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door SnowWorld N.V.  uitgegeven cadeaukaarten (zowel elektronische als gedrukte cadeaukaarten, papieren cadeaukaarten en als cadeaukaarten) (hierna gezamenlijk: “Cadeaukaarten”) die worden verkocht door SnowWorld N.V. en door SnowWorld N.V. aangewezen derde partijen.
 • Iedere Cadeaukaart wordt slechts éénmaal verstrekt. Je dient de Cadeaukaart zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaukaarten en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan SnowWorld N.V. te worden verstrekt. SnowWorld N.V.  behoudt zich het recht voor om een Cadeaukaart uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeaukaart (in geval van elektronische cadeaukaart de e-mail die door SnowWorld N.V.  of een door SnowWorld N.V.  aangewezen derde partij aan jou is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen. Indien een Cadeaukaart bij een derde partij is gekocht, dien je de kassabon en het opwaardeerbewijs zorgvuldig te bewaren en op verzoek aan SnowWorld N.V.  te overleggen.
 • Om een Cadeaukaart te gebruiken, dien je de Cadeaukaart te overhandigen bij de kassa van de locatie die je wilt bezoeken. Het eventuele resterende bedrag na verzilvering, blijft aan de Cadeaukaart gekoppeld en is op een later moment te verzilveren.
 • Om een elektronische Cadeaukaart (e-voucher) te gebruiken, dien je de door jou geselecteerde producten in het "winkelwagentje" te plaatsen. Tijdens het betaalproces selecteer je vervolgens als betaalmethode "cadeaukaart" en vul je de exacte code in.
 • De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de Cadeaukaarten/of in de uiting (e-mail) waarin de code is opgenomen. Iedere Cadeaukaart is gedurende een 1 jaar na uitgiftedatum geldig. Uitgiftedatum is de datum van betaling. Na de vervaldatum kan de Cadeaukaart niet meer worden gebruikt.
 • Cadeaukaarten uitgegeven door SnowWorld N.V. en/of door SnowWorld N.V. aangewezen derde partijen zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen via SnowWorld N.V..
 • Cadeaukaarten of de restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • De restwaarde van de Cadeaukaart kan worden gebruikt voor volgende aankopen. Deze waarde is zichtbaar in het account van de gebruiker. De restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt vanaf hetzelfde account als waar het eerste gebruik van de Cadeaukaart plaats heeft gevonden en gedurende de geldigheidsduur van de Cadeaukaart.
 • Het is niet toegestaan Cadeaukaarten of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
 • Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaukaarten wordt ontzegd.
 • Het is niet toegestaan Cadeaukaarten op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven, tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven door SnowWorld N.V..
 • Per bestelling kun je een onbeperkt bedrag aan Cadeaukaarten verzilveren. Voor elektronische Cadeaukaarten (e-vouchers) geldt dat deze slechts eenmalig als geheel te verzilveren zijn, waarna er geen restwaarde blijft gekoppeld voor een volgende bestelling.
 • De cadeaukaarten zijn te verzilveren aan de kassa bij alle SnowWorld locaties in Nederland: de verschillende skibanen in Landgraaf, Zoetermeer, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen, Alpine Hotel Landgraaf, Adventure Valley Landgraaf, IceKart Rucphen en de horecafaciliteiten in Landgraaf , Zoetermeer, Amsterdam en Terneuzen. De digitale Cadeaukaarten zijn te verzilveren in de webshops van alle SnowWorld locaties in Nederland.
 • Het is niet mogelijk om de fysieke cadeaukaarten online te verzilveren. De cadeaukaarten kunnen op eerder vermelde locaties verzilverd worden aan de kassa.
Pistes
Piste 1

Blauwe piste

140 meter

Piste 2

Blauwe piste

140 meter

Check de status van het funpark hier

Piste 3

Rode piste

300 meter

Steilste indoorpiste van Europa!

Kinderland

Groene piste

30 meter

Voor de allerkleinsten

Weerstation
Temp buiten
14
Temp binnen
-8
Sneeuwcondities
Goede kwaliteit
Openingstijden
Snowworld Zoetermeer
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 9:00 - 22:00
donderdag 9:00 - 22:00
vrijdag 9:00 - 22:00
zaterdag 9:00 - 22:00
zondag 9:00 - 22:00
Live webcam