icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
4
Temp binnen
-8
Pistes
4
Open vandaag
Gesloten
Webcam
Live
Toon meer
Scroll downhill
healthclub

SnowWorld Healthclub in de Corona tijd

Volg hier alle informatie omtrent SnowWorld Healthclub Zoetermeer in de Corona tijd.

19 februari: de mogelijkheden op een rij

Corona proof sporten bij SnowWorld Healthclub Zoetermeer is mogelijk! Zo kun je deelnemen aan online lessen (via de MyWellness App en de besloten Facebook pagina), fitnessen bij de loods van Ayers Rock (max. 4 personen tegelijk) en deelnemen aan de Bootcamp lessen. Meer informatie? Stuur een e-mail naar zoetermeer@snowworldhealthclub.com.

S.W.O.T. Bootcamp:
Maandag 19:00-19:50 uur
Woensdag 19:00-19:50 uur
Zondag 9:00-9:50 uur

 

12 januari: SnowWorld Healthclub blijft gesloten

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen, zijn wij helaas genoodzaakt om onze deuren gesloten te houden t/m 2 maart 2021.

14 december: SnowWorld Healthclub t/m 19 januari gesloten

Helaas, zoals vanavond door premier Rutte is gemeld, moeten ook wij onze deuren t/m 19 januari 2021 sluiten. Wij zijn op dit moment hard bezig om passende oplossingen te vinden om jullie toch nog een en ander te kunnen aanbieden. We zullen dit morgen om 13:00 uur live uitzenden via onze Facebook en Instagram kanalen. Later op de dag zal dit ook op ons YouTube kanaal terug te vinden zijn.
Heb je aan de hand van onze videoboodschap nog vragen. Stel ze gerust via zoetermeer@snowworldhealthclub.com of bel naar 079-3202333 (maandag t/m vrijdag tussen 9:00 - 17:00 uur).

Wij hopen iedereen weer snel te mogen ontvangen en in goede gezondheid!

1 december: mondkapjesplicht

Vanaf vandaag is de mondkapjesplicht ingegaan. Fitnesscentra behoren ook tot de openbare ruimtes waar het dragen van mondkapjes verplicht is. Op het niet dragen van een mondkapje staat 95 euro boete. Tijdens het sporten hoeven instructeurs en sporters geen mondkapje te dragen. En ook niet bij het wisselen van apparaat in de fitnessruimte. Bij binnenkomst, vertrek en tijdens het lopen naar bijvoorbeeld de groepsleszaal wel.
 

4 november: update nieuwe maatregelen

Gisteravond zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd die betrekking hebben op sportscholen en fitnesscentra. Helaas gaat het weer om een verdere aanscherping van de regels. De belangrijkste wijziging is dat het niet meer is toegestaan om groepslessen aan te bieden. De gedachte is dat hiermee groepsvorming verder wordt verminderd.

Concreet betekent dit:
Vanaf vanavond 22:00 uur is het helaas niet meer mogelijk om de komende 2 weken een groepsles te volgen. Alle lessen worden geannuleerd en de reserveringen worden uit de MyWellness app verwijderd. De enige uitzondering hierop is het S.W.O.T. Bootcamp. Deze les kan buiten worden voortgezet met inachtneming van de nieuwe regels rondom buitensporten.

Dit is natuurlijk weer erg teleurstellend. Gelukkig blijven de fitness en wellness wel gewoon open. Zoals eerder ook al het geval was, blijven kleedkamers en douches dicht. 
Wel kijken we naar de mogelijkheden om de groepsleszalen te benutten, online groepslessen aan te bieden en eventueel buiten een en ander aan te bieden.

Onze branchevereniging NL Actief is nog in gesprek met de overheid over de opgelegde beperkingen. Hopelijk vinden ze openingen om de beperkingen terug te draaien of te verlichten. Natuurlijk volgen wij deze inspanningen op de voet en we informeren jullie direct hierover als daar aanleiding toe is!

25 oktober: Kleedkamers gesloten

Met ingang van morgen, maandag 26 oktober, zullen de kleedkamers gesloten zijn. Hierdoor is het tevens niet meer mogelijk om de lockers te gebruiken. Wel zullen er kapstokken op diverse plekken te gebruiken zijn. Houd er dus rekening mee om zo min mogelijk waardevolle spullen mee te nemen en kom in sportkleding naar de Healthclub.

Let's do this together!
Wij blijven ons best doen de opgelegde regels na te leven, jullie toch ook?!

15 oktober: Nieuwe maatregelen SnowWorld Healthclub Zoetermeer

Zoals wellicht bekend zijn de maatregelen door de overheid weer aangescherpt. Hierbij willen we je graag op de hoogte brengen wat de gevolgen zijn voor het sporten bij SnowWorld Healthclub Zoetermeer.

Uiteraard is het goede nieuws dat we open mogen blijven! Samen werken we er hard voor om alle leden veilig en verantwoord te kunnen laten sporten. Het blijft echter nog steeds belangrijk om ons aan de regels te houden. Dus houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, neem een handdoek en bidon mee en maak de apparaten waar je gebruik van hebt gemaakt zelf schoon.

Fitness
Het aantal personen dat in de fitnesszaal tegelijkertijd aanwezig mag zijn gaat naar 30. Let op: alle reserveringen in de fitness van donderdag 15 oktober t/m woensdag 21 oktober komen te vervallen. Er zal dus opnieuw gereserveerd moeten worden! Dat kan vanaf vanavond 20:00 uur.
Bovendien gaan we werken met een nieuw schema. De tijdsblokken zullen van 90 minuten verkort worden naar 75 minuten, waardoor we meer blokken kunnen aanbieden:

maandag t/m vrijdag
07:00-08:15 uur / 08:30-09:45 uur / 10:00-11:15 uur / 11:30-12:45 uur / 13:00-14:15 uur / 14:30-15:45 uur / 16:00-17:15 uur / 17:30-18:45 uur / 19:00-20:15 uur / 20:30-21:45 uur / 22:00-23:00 uur

zaterdag en zondag
08:30-09:45 uur / 10:00-11:15 uur / 11:30-12:45 uur / 13:00-14:15 uur / 14:30-15:45 uur / 16:00-17:15 uur / 17:30-18:45 uur / 19:00-20:00 uur

Groepslessen
De groepslessen kunnen doorgang vinden op de manier die we gewend waren. Uitzonderingen hierop zijn S.W.O.T. Bootcamp en hardlopen. Deze kunnen onder de nieuwe regelgeving ook doorgaan, maar in aangepaste vorm. De instructeur zal hiervoor alle benodigde instructies geven. 

Kleedkamers/wellness
Helaas zijn we genoodzaakt om de kleedkamers en de douches te moeten sluiten. De kleedkamers zullen uitsluitend te gebruiken zijn voor de lockers. Wij gaan er dan ook van uit dat de kleedkamers niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan het opbergen van tassen/jassen. Vooralsnog kan de wellness geopend blijven. In de wellness is er mogelijkheid tot omkleden en te douchen. Indien dit wijzigt zullen wij dat uiteraard kenbaar maken. Wanneer er niet gereserveerd is voor de wellness, is er helaas geen toegang mogelijk.

Overig
Het dringend advies geldt om een mondkapje te dragen. Natuurlijk niet tijdens het sporten, na het sporten adviseren wij direct het mondkapje weer op te zetten. 
Kom op tijd en niet overbodig vroeg. Indien je te vroeg aanwezig bent, zullen we je verzoeken om buiten te wachten.

Het is mogelijk dat een en ander nog wijzigt. Wij zullen je hierover blijven informeren.

30 september: horeca gesloten

Helaas zijn we verplicht om de horeca in de Healthclub tijdelijk te sluiten. Dit geldt voor de kantines van sportverenigingen, maar ook voor horecavoorzieningen van commerciële sportaanbieders. Dat betekent dat de horeca in de Healthclub per direct gesloten zal zijn. 

Een uitzondering hierop zijn de koude en warme dranken die zelf kunnen worden gepakt, maar alleen TO GO. Je mag er dus niet gaan zitten. 

Om te mogen blijven sporten moeten we met z'n allen, alles op alles zetten om de maatregelen op te volgen:
• kort voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn, maximaal 10 minuten om te kunnen omkleden en klaar te maken voor de les
na het sporten SnowWorld Healthclub direct verlaten, minder contact betekent minder kans op besmetting; 
koffie, frisdrank of dorstlesser is nog steeds mogelijk te nuttigen, maar uitsluitend 2GO
kleedkamers, douches en sauna mogen zoals eerder vermeld gewoon gebruikt worden voor deze doeleinden, helaas niet als wachtplaats.

Tenslotte:
Voor een veilige doorstroming en rekening houdend met het maximaal aantal gebruikers van de centrale hal, zal tijdens de weekenden de uitgang voor leden van de Healthclub verplaatst worden naar de trap vanuit de foyer.

Laten we er samen het beste van maken!
 

20 juli: MyWellness App wachtlijst

Een paar dingen over de wachtlijst op een rijtje:

  • de wachtlijst werkt niet automatisch
  • zorg dat je PUSH MELDINGEN aan hebt staan in de instellingen van de app èn in je telefoon
  • reageer snel door jezelf uit de wachtlijst te halen en direct opnieuw op de vrije plek in te schrijven
  • ongeacht de positie op de wachtlijst, is er geen garantie dat het gaat lukken, wees snel en vol is vol
  • heb je nog hulp of extra instructie nodig, laat het ons weten dan helpen we je graag

SnowWorld Healthclub is weer geopend!

28 juni: regels vanaf 1 juli

Om vanaf 1 juli weer binnen te kunnen sporten, zullen we ons aan een aantal regels moeten houden. Klik hier voor meer informatie.

25 juni: SnowWorld Healthclub vanaf 1 juli weer binnen open!

Vanaf 1 juli a.s. gaat de Healthclub weer open! Ons en jullie geduld is behoorlijk op de proef gesteld, maar we hebben in de afgelopen maanden niet stilgezeten. We hebben een uitgebreid pakket aan online lessen, een fitnesstent en inmiddels meer dan 200 buitenlessen verzorgd. Jullie hebben deze mogelijkheden met veel enthousiasme omarmd en volop gebruik van gemaakt.  

Wij zullen ons houden aan de RIVM regels en wij gaan ervan uit dat iedereen, zoals afgelopen tijd, zijn gezonde verstand gebruikt. Alle specifieke informatie over de voorwaarden en regels die verbonden zijn aan het binnensporten bij SnowWorld Healthclub zullen later deze week via zowel de nieuwsbrief, social media en deze pagina gepubliceerd worden.

14 maart: SnowWorld Healthclub tijdelijk gesloten vanwege Corona virus

De directie van SnowWorld heeft besloten om de Healthclubs van SnowWorld (Zoetermeer en Landgraaf) vanaf zaterdag 14 maart tijdelijk te sluiten tot en met dinsdag 31 maart. Deze preventieve maatregel wordt genomen in navolging op de landelijke maatregelen om het Coronavirus in te dammen.

De directie wil het risico op verspreiding van het Coronavirus zoveel als mogelijk helpen voorkomen. De tijdelijke sluiting van de Healthclubs en al haar faciliteiten zoals wellness, fitness, horeca en groepslessen draagt hieraan bij.

SnowWorld compenseert de periode waarin leden geen gebruik kunnen maken van de Healthclub. De periode waarin de Healthclub nu niet toegankelijk is, zal worden gecompenseerd aan het einde van de looptijd van het abonnement.

Directie SnowWorld

Pistes
Piste 1

Blauwe piste

140 meter

Piste 2

Blauwe piste

140 meter

Check de status van het funpark hier

Piste 3

Rode piste

300 meter

Steilste indoorpiste van Europa!

Kinderland

Groene piste

30 meter

Voor de allerkleinsten

Weerstation
Temp buiten
4
Temp binnen
-8
Sneeuwcondities
Goede kwaliteit
Openingstijden
Snowworld Zoetermeer
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
Live webcam