icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
6
Temp binnen
-8
Pistes
4
Open vandaag
09:00 - 23:00
Webcam
Live
Toon meer
Scroll downhill
healthclub

SnowWorld Healthclub in de Corona tijd

Volg hier alle informatie omtrent SnowWorld Healthclub Zoetermeer in de Corona tijd.

16 november: groepslessen en annuleren

Alle groepslessen vanaf 19 november zijn – onder voorbehoud – weer te boeken! Let op: het annuleren van groepslessen en fitnessblokken kan tot max. 24 uur voor aanvang van het blok of de les en dus niet meer tot een uur van tevoren. 

11 november: S.W.O.T. Bootcamp gaat weer van start

We hebben super nieuws voor de SWOT liefhebbers. Vanaf morgenochtend starten we weer! Het rooster is:

zondag 09:00-09:45 uur en 11:00-11:45 uur
maandag 19:00-19:45 uur
woensdag 19:00-19:45 uur
donderdag 09:15-10:00 uur
vrijdag 10:00-10:45 uur

Reserveren kan via de MyWellness App!

5 november: max. 2 tijdsblokken per dag reserveren

Vanaf heden is het voor de komende 2 weken mogelijk om maximaal 2 tijdsblokken per dag te reserveren. Wij rekenen op jullie begrip. 

5 november: geen outdoor lessen

Na veelvuldig contact met NL Actief (fitness branchevereniging) en het RIVM, blijkt dat outdoor lessen helaas niet mogelijk zijn. Evenals het aanbieden van yogalessen, spinning en danslessen. Komende twee weken vervallen dan ook alle soorten groepslessen, zowel in- als outdoor.

4 november: update nieuwe maatregelen

Gisteravond zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd die betrekking hebben op sportscholen en fitnesscentra. Helaas gaat het weer om een verdere aanscherping van de regels. De belangrijkste wijziging is dat het niet meer is toegestaan om groepslessen aan te bieden. De gedachte is dat hiermee groepsvorming verder wordt verminderd.

Concreet betekent dit:
Vanaf vanavond 22:00 uur is het helaas niet meer mogelijk om de komende 2 weken een groepsles te volgen. Alle lessen worden geannuleerd en de reserveringen worden uit de MyWellness app verwijderd. De enige uitzondering hierop is het S.W.O.T. Bootcamp. Deze les kan buiten worden voortgezet met inachtneming van de nieuwe regels rondom buitensporten.

Dit is natuurlijk weer erg teleurstellend. Gelukkig blijven de fitness en wellness wel gewoon open. Zoals eerder ook al het geval was, blijven kleedkamers en douches dicht. 
Wel kijken we naar de mogelijkheden om de groepsleszalen te benutten, online groepslessen aan te bieden en eventueel buiten een en ander aan te bieden.

Onze branchevereniging NL Actief is nog in gesprek met de overheid over de opgelegde beperkingen. Hopelijk vinden ze openingen om de beperkingen terug te draaien of te verlichten. Natuurlijk volgen wij deze inspanningen op de voet en we informeren jullie direct hierover als daar aanleiding toe is!

25 oktober: Kleedkamers gesloten

Met ingang van morgen, maandag 26 oktober, zullen de kleedkamers gesloten zijn. Hierdoor is het tevens niet meer mogelijk om de lockers te gebruiken. Wel zullen er kapstokken op diverse plekken te gebruiken zijn. Houd er dus rekening mee om zo min mogelijk waardevolle spullen mee te nemen en kom in sportkleding naar de Healthclub.

Let's do this together!
Wij blijven ons best doen de opgelegde regels na te leven, jullie toch ook?!

15 oktober: Nieuwe maatregelen SnowWorld Healthclub Zoetermeer

Zoals wellicht bekend zijn de maatregelen door de overheid weer aangescherpt. Hierbij willen we je graag op de hoogte brengen wat de gevolgen zijn voor het sporten bij SnowWorld Healthclub Zoetermeer.

Uiteraard is het goede nieuws dat we open mogen blijven! Samen werken we er hard voor om alle leden veilig en verantwoord te kunnen laten sporten. Het blijft echter nog steeds belangrijk om ons aan de regels te houden. Dus houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, neem een handdoek en bidon mee en maak de apparaten waar je gebruik van hebt gemaakt zelf schoon.

Fitness
Het aantal personen dat in de fitnesszaal tegelijkertijd aanwezig mag zijn gaat naar 30. Let op: alle reserveringen in de fitness van donderdag 15 oktober t/m woensdag 21 oktober komen te vervallen. Er zal dus opnieuw gereserveerd moeten worden! Dat kan vanaf vanavond 20:00 uur.
Bovendien gaan we werken met een nieuw schema. De tijdsblokken zullen van 90 minuten verkort worden naar 75 minuten, waardoor we meer blokken kunnen aanbieden:

maandag t/m vrijdag
07:00-08:15 uur / 08:30-09:45 uur / 10:00-11:15 uur / 11:30-12:45 uur / 13:00-14:15 uur / 14:30-15:45 uur / 16:00-17:15 uur / 17:30-18:45 uur / 19:00-20:15 uur / 20:30-21:45 uur / 22:00-23:00 uur

zaterdag en zondag
08:30-09:45 uur / 10:00-11:15 uur / 11:30-12:45 uur / 13:00-14:15 uur / 14:30-15:45 uur / 16:00-17:15 uur / 17:30-18:45 uur / 19:00-20:00 uur

Groepslessen
De groepslessen kunnen doorgang vinden op de manier die we gewend waren. Uitzonderingen hierop zijn S.W.O.T. Bootcamp en hardlopen. Deze kunnen onder de nieuwe regelgeving ook doorgaan, maar in aangepaste vorm. De instructeur zal hiervoor alle benodigde instructies geven. 

Kleedkamers/wellness
Helaas zijn we genoodzaakt om de kleedkamers en de douches te moeten sluiten. De kleedkamers zullen uitsluitend te gebruiken zijn voor de lockers. Wij gaan er dan ook van uit dat de kleedkamers niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan het opbergen van tassen/jassen. Vooralsnog kan de wellness geopend blijven. In de wellness is er mogelijkheid tot omkleden en te douchen. Indien dit wijzigt zullen wij dat uiteraard kenbaar maken. Wanneer er niet gereserveerd is voor de wellness, is er helaas geen toegang mogelijk.

Overig
Het dringend advies geldt om een mondkapje te dragen. Natuurlijk niet tijdens het sporten, na het sporten adviseren wij direct het mondkapje weer op te zetten. 
Kom op tijd en niet overbodig vroeg. Indien je te vroeg aanwezig bent, zullen we je verzoeken om buiten te wachten.

Het is mogelijk dat een en ander nog wijzigt. Wij zullen je hierover blijven informeren.

30 september: horeca gesloten

Helaas zijn we verplicht om de horeca in de Healthclub tijdelijk te sluiten. Dit geldt voor de kantines van sportverenigingen, maar ook voor horecavoorzieningen van commerciële sportaanbieders. Dat betekent dat de horeca in de Healthclub per direct gesloten zal zijn. 

Een uitzondering hierop zijn de koude en warme dranken die zelf kunnen worden gepakt, maar alleen TO GO. Je mag er dus niet gaan zitten. 

Om te mogen blijven sporten moeten we met z'n allen, alles op alles zetten om de maatregelen op te volgen:
• kort voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn, maximaal 10 minuten om te kunnen omkleden en klaar te maken voor de les
na het sporten SnowWorld Healthclub direct verlaten, minder contact betekent minder kans op besmetting; 
koffie, frisdrank of dorstlesser is nog steeds mogelijk te nuttigen, maar uitsluitend 2GO
kleedkamers, douches en sauna mogen zoals eerder vermeld gewoon gebruikt worden voor deze doeleinden, helaas niet als wachtplaats.

Tenslotte:
Voor een veilige doorstroming en rekening houdend met het maximaal aantal gebruikers van de centrale hal, zal tijdens de weekenden de uitgang voor leden van de Healthclub verplaatst worden naar de trap vanuit de foyer.

Laten we er samen het beste van maken!
 

21 september: 7 dagen vooraf reserveren

Vanaf vandaag is het mogelijk om 7 dagen van tevoren je groepsles of tijdsblok te reserveren. Voorheen was dit 4 dagen van tevoren. Annuleren is nog steeds mogelijk tot 1 uur van tevoren.

1 september: update

Goed nieuws: met ingang van vandaag wordt de verzamelplek opgeheven. Je kunt nu dus op het gereserveerde tijdblok vrij naar binnen. Ben je iets eerder aanwezig dan het gereserveerde tijdblok, neem dan plaats in de horeca of ga alvast naar de kleedkamer. Het is niet toegestaan om staand te wachten in de horeca. Bovendien willen we je aandacht blijven vragen voor het houden van de 1,5 meter afstand en voor het schoonmaken van de materialen die je hebt gebruikt. We weten dat het lastig is, maar het blijft belangrijk om je aan deze regels te houden om een eventuele boete of sluiting te voorkomen.

Aantal deelnemers fitness
Omdat we merken dat leden zich goed aan de maatregelen houden, hebben we besloten om meer ruimte te benutten in de fitness. Hierdoor is het aantal deelnemers in de fitness verhoogd van 35 naar 45 personen.
Indien de maatregelen niet nageleefd worden, zullen we dit uiteraard weer moeten terugdraaien.

Nieuw groepslesrooster
Vanaf 1 september is er een vernieuwd groepslesrooster. De meeste lessen die vanwege het zomerrooster tijdelijk waren geschrapt, zijn weer terug te vinden op het rooster. Bovendien vinden de CrossGym lessen plaats in de loods van Ayers Rock. Hiervoor moet wel verzameld worden bij de Healthclub.
Klik hier voor het nieuwe lesrooster.

20 juli: MyWellness App wachtlijst

Een paar dingen over de wachtlijst op een rijtje:

  • de wachtlijst werkt niet automatisch
  • zorg dat je PUSH MELDINGEN aan hebt staan in de instellingen van de app èn in je telefoon
  • reageer snel door jezelf uit de wachtlijst te halen en direct opnieuw op de vrije plek in te schrijven
  • ongeacht de positie op de wachtlijst, is er geen garantie dat het gaat lukken, wees snel en vol is vol
  • heb je nog hulp of extra instructie nodig, laat het ons weten dan helpen we je graag

10 juli: wellness en douches vanaf 13 juli in gebruik

Zoals eerder aangekondigd, zal de wellness vanaf maandag 13 juli 11:30 uur weer geopend zijn. De capaciteit is beperkt vanwege de Corona maatregelen, en het is verplicht om “voor een tijdslot" te reserveren via de MyWellness app. Wij vragen jullie om ook in de wellness de 1,5 meter te respecteren en elkaar de ruimte te geven.

Ook de douches bij de kleedkamers zullen weer vanaf maandag 13 juli 11:30 uur geopend zijn.

9 juli: extra pilates lessen in de maand juli

In de maand juli geven wij 2 extra Pilates lessen op dinsdag van 08:00 - 08:45 uur en op donderdag van 17:45-18:30 uur. Klik hier voor het groepslesrooster. 

9 juli: goed nieuws voor sportende ouders

Met ingang van zaterdag 11 juli zullen wij ook weer de 4 t/m 7-jarige kinderen in de Kidsclub kunnen opvangen.

SnowWorld Healthclub is weer geopend!

28 juni: regels vanaf 1 juli

Om vanaf 1 juli weer binnen te kunnen sporten, zullen we ons aan een aantal regels moeten houden. Klik hier voor meer informatie.

25 juni: SnowWorld Healthclub vanaf 1 juli weer binnen open!

Vanaf 1 juli a.s. gaat de Healthclub weer open! Ons en jullie geduld is behoorlijk op de proef gesteld, maar we hebben in de afgelopen maanden niet stilgezeten. We hebben een uitgebreid pakket aan online lessen, een fitnesstent en inmiddels meer dan 200 buitenlessen verzorgd. Jullie hebben deze mogelijkheden met veel enthousiasme omarmd en volop gebruik van gemaakt.  

Wij zullen ons houden aan de RIVM regels en wij gaan ervan uit dat iedereen, zoals afgelopen tijd, zijn gezonde verstand gebruikt. Alle specifieke informatie over de voorwaarden en regels die verbonden zijn aan het binnensporten bij SnowWorld Healthclub zullen later deze week via zowel de nieuwsbrief, social media en deze pagina gepubliceerd worden.

4 juni: weersvooruitzichten

De weersvooruitzichten voor de komende dagen zijn helaas minder goed. Het kan daarom zijn dat er lessen komen te vervallen, hier proberen wij (waar mogelijk) een live les van te maken. Wanneer de les niet doorgaat, wordt de reservering uit de MyWellness app gehaald. Houd de app, social media of deze pagina van de website dus goed in de gaten!

14 maart: SnowWorld Healthclub tijdelijk gesloten vanwege Corona virus

De directie van SnowWorld heeft besloten om de Healthclubs van SnowWorld (Zoetermeer en Landgraaf) vanaf zaterdag 14 maart tijdelijk te sluiten tot en met dinsdag 31 maart. Deze preventieve maatregel wordt genomen in navolging op de landelijke maatregelen om het Coronavirus in te dammen.

De directie wil het risico op verspreiding van het Coronavirus zoveel als mogelijk helpen voorkomen. De tijdelijke sluiting van de Healthclubs en al haar faciliteiten zoals wellness, fitness, horeca en groepslessen draagt hieraan bij.

SnowWorld compenseert de periode waarin leden geen gebruik kunnen maken van de Healthclub. De periode waarin de Healthclub nu niet toegankelijk is, zal worden gecompenseerd aan het einde van de looptijd van het abonnement.

Directie SnowWorld

Pistes
Piste 1

Blauwe piste

140 meter

Piste 2

Blauwe piste

140 meter

Check de status van het funpark hier

Piste 3

Rode piste

300 meter

Steilste indoorpiste van Europa!

Kinderland

Groene piste

30 meter

Voor de allerkleinsten

Weerstation
Temp buiten
6
Temp binnen
-8
Sneeuwcondities
Goede kwaliteit
Openingstijden
Snowworld Zoetermeer
maandag 09:00 - 23:00
dinsdag 09:00 - 23:00
woensdag 09:00 - 23:00
donderdag 09:00 - 23:00
vrijdag 09:00 - 23:00
zaterdag 08:00 - 23:00
zondag 08:00 - 23:00

Tot nader order zijn onze horecafaciliteiten gesloten. Houd de website in de gaten voor de meest actuele status.  

Live webcam