icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
13
Temp binnen
-8
Pistes
4
Open vandaag
9:00 - 22:00
Webcam
Live
Toon meer
Scroll downhill
Personal trainer Healthclub

DE BESTE SPORTSCHOOL

Vanaf juni 2012 sport ik met veel plezier bij SnowWorld Healthclub. Het was in mei van dat jaar dat mijn sportmaatjes en ik naar een andere sportschool op zoek gingen omdat onze ‘oude’ niet meer zo goed beviel. We zijn bij veel sportscholen langs geweest maar aanvankelijk niet bij SnowWorld! Vonden we te ver weg en te duur (en te afgelegen). Je kreeg wel gratis koffie, thee en/of frisdrank maar daar zouden we toch nooit gebruik van maken (en ook niet van de wellness trouwens). Dat dachten we toen écht, niet wetende dat we er later zo’n 3 á 4 keer per week gezellig met elkaar zouden blijven ‘nazitten’ mét koffie, thee of frisdrank. Toen echter twee van ons uiteindelijk toch maar eens gingen kijken bij SnowWorld, waren we ‘om’. We gingen ’t alle 4 proberen met een soort van introductie-actie.

Fitness leven

Wat een fijne sportschool! Inmiddels hebben we ook al verschillende nieuwe leden meegebracht want we zijn een soort wandelende reclame-campagne geworden voor SnowWorld. Vooral veel collega’s van de bibliotheek, met eventuele aanhang, sporten nu mee, mede mogelijk gemaakt door bedrijfsfitness.

Als ik even naar mezelf kijk: ik kwam binnen als een ex-jogger (o.a. 2 keer een halve marathon) met de nodige blessures en allerlei pijntjes en mankementen. Wél in goede conditie overigens maar met lage belastbaarheid. Ik kon nog geen kettlebell van 8 kg langer dan 10 seconde tillen, bij wijze van spreken. Drie keer een push-up was mijn max.

Al heel snel wilde ik eigenlijk meedoen met cross gym, het zag er zo stoer uit, vond ik. Ik durfde alleen niet zo goed, dacht ook dat ik het nooit zou kunnen. Toch maar een keer met Nedeljko gesproken en hij wist me gelijk te overtuigen het vooral te proberen.

Tja, toen werd het ‘serious business. Goede technische begeleiding en uitleg, aanmoediging, motivatie,  variatie in oefeningen, goede sfeer én leuke medesporters bij de lessen hebben ervoor gezorgd dat ik véél sterker en gespierder ben geworden en dat ik geen last meer heb van de vele pijntjes en de hardnekkige blessure van het hardlopen.

Healthclub fiets uitleg

Ik sport veel: ik probeer elke week 2 keer crossgym, 1 keer SWOT, 1 keer Burn, Pilates en 1 keer yoga te doen. Vijf van de zeven weekdagen ben ik dan bij SnowWorld bij een volledige sportweek. Een volledige sportweek komt mij zelden voor trouwens, uiteindelijk is er meer op de wereld dan zelf  sporten, b.v. Feyenoord, op donderdagavond.

De Pilatesles van Jacqueline (heel zwaar) schiet er door Feyenoord nog wel eens bij in maar het is een top-les. Burn bij Maaike, na de cross gym op maandag: hartstikke leuk. Yogales om soepel te blijven, SWOT bij Erik op woensdagavond, lekker buiten en veel lol en tenslotte de cross gym van Nedeljko waar vooral de vrijdagochtend les errug gezellig is. Daarna nog even naar de sauna en mijn weekend begint goed.

Al met al nog geen dag spijt gehad van onze overstap naar SnowWorld, niet de goedkoopste maar voor mij véruit de beste sportschool en elke euro waard!!

Pistes
Piste 1

Blauwe piste

140 meter

Piste 2

Blauwe piste

140 meter

Check de status van het funpark hier

Piste 3

Rode piste

300 meter

Steilste indoorpiste van Europa!

Kinderland

Groene piste

30 meter

Voor de allerkleinsten

Weerstation
Temp buiten
13
Temp binnen
-8
Sneeuwcondities
Goede kwaliteit
Openingstijden
Snowworld Zoetermeer
maandag 9:00 - 22:00
dinsdag 9:00 - 22:00
woensdag 9:00 - 22:00
donderdag 9:00 - 22:00
vrijdag 9:00 - 22:00
zaterdag 9:00 - 22:00
zondag 9:00 - 22:00
Live webcam