icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker
Temp buiten
12
Temp binnen
-5
Pistes
2
Open vandaag
Gesloten
Scroll downhill
snowboard vrij man

Clinics

Ski en snowboard Clinics

Nóg beter leren skiën of snowboarden door aan specifieke vaardigheden te werken? Dan zijn de clinics van SnowWorld Terneuzen wat voor jou. Door thematische clinics verbeter je niet alleen jouw vaardigheden, je haalt nóg meer plezier uit jouw wintersport!

Meer info

Naast de vaste groepslessen biedt SnowWorld regelmatig thematische clinics aan. Iedere clinic staat in het teken van een specifiek thema, bijvoorbeeld een probleem waar je tijdens je wintersportvakantie tegenaan loopt. Wintersport gaat voor ons maar om één ding: heel veel plezier! 

Dat is precies de reden waarom het zonde is als specifieke problemen jouw ski- of snowboardplezier belemmeren. Herkenbaar? Dan word je blij van de clinics! Bovendien is het natuurlijk ontzettend leuk om te blijven leren. Laat je uitdagen door de oefeningen die onze professionele leraren je mee geven. Je zult versteld staan van hoeveel meer plezier je aan de sport gaat beleven!

In het winterseizoen wordt er maandelijks een thematische clinic georganiseerd. 

Let op: de clinics hebben startniveau blauw, rood of zwart

28 november clinic Techniek van 19.30 - 21.00

Tijdens deze clinic gaan we je techniek trainen om de puntjes op de i te zetten. En vooral wat is er dan belangrijk en hoe ga ik hiermee om, alles start vanuit de basis. En natuurlijk gaan we dit oefenen om te zorgen dat je gaat voelen wat er dan belangrijk is. Techniek aanpassen aan de ondergrond is een van de vormen waarmee we gaan spelen. Clinic duurt 1,5 uur + pistetoegang v.a. 13 jaar € 39,50
Schrijf je nu in
Pistes
Piste 1

Rode piste

220 meter

Piste 2

Blauwe piste

110 meter

Weerstation
Temp buiten
12
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Terneuzen
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend. Bekijk voor aangepaste openingstijden de praktische informatie.