icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker
Temp buiten
11
Temp binnen
-5
Pistes
3
Open vandaag
Gesloten
Scroll downhill
vrijgezellen ski foto

Vrijgezellenfeestjes bij SnowWorld Rucphen

Vrijgezellenfeest organiseren bij SnowWorld Rucphen

Ga je voor een vrijgezellenfeest bij SnowWorld Rucphen, dan staan uitdaging, actie en spanning voorop! Een vrijgezellenfeest voor vrouwen of voor mannen: voor elke groep valt er van alles te beleven.

Weet jij al wat je kiest?

Voor een mannenuitje vol sportieve activiteiten en adrenaline combineer je skiën en snowboarden met ijskarten en paintball. Met z’n allen aan het bier? Neem dan plaats in onze enige echte Bierstube. Hier vloeit het vloeibare goud rijkelijk!

Wordt het vrijgezellenfeest voor jouw beste vriendin een echte vriendinnendag en houden jullie wel van grappige opdrachten? Dan is het Snowbattle arrangement iets voor jullie. Denk aan een Wipeout vrijgezellenfeest, maar dan in de sneeuw!

Kan het vriendinnenuitje wel wat ballen gebruiken? Dan is golfen een leuke toevoeging aan het vrijgezellenfeest. Bij SnowWorld Rucphen kun je namelijk ook glowgolfen: glow in the dark midgetgolf in een waanzinnig decor.

Lees snel verder voor meer inspiratie voor het vrijgezellenfeest van jouw beste vriend of vriendin!

Het coolste vrijgezellenfeest voor vrouwen

Ben jij de ceremoniemeester of getuige van de bruid? En ligt het organiseren van een origineel vrijgezellenfeest voor vrouwen in jouw handen? Dat kan best een uitdaging zijn! Want bij het zoeken naar activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen heb je vrijwel altijd te maken met verschillende vrouwen. Zij hebben allemaal verschillende ideeën over deze meidendag.

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren bij SnowWorld heeft zo zijn voordelen. Bij ons kun je alle mogelijke combinaties maken die jullie zelf willen. Een geslaagde vrijgezellendag is natuurlijk niet compleet zonder eten. Kies daarom voor een vrijgezellenfeest arrangement mét diner. Deze arrangementen duren ongeveer een dagdeel en boek je al vanaf 26,95 euro per persoon inclusief drankje! Met of zónder hilarische vrijgezellenfeestspellen in de sneeuw.

Combineer het dagje uit met golfen, paintballen of ijskarten. Zo is er een supertof GlowGolf arrangement of kies voor het coole IceKart arrangement. Bij SnowWorld geniet je zowel in de zomer als in de winter van de leukste activiteiten in een prachtig Winter Wonderland!

Maak van jouw vrijgezellenfeest een echte mannendag

Op zoek naar originele vrijgezellenactiviteiten voor een echte mannendag? Organiseer dan een vrijgezellenfeest bij SnowWorld. Bij ons vind je volop ideeën voor een vrijgezellenfeest voor mannen. Sportief en actief, inclusief eten en drinken en met de nodige adrenaline.

Wat dacht je van levend bowlen in de sneeuw? Natuurlijk met de vrijgezel als mikpunt! Dit en vele andere hilarische spellen voor het vrijgezellenfeest vind je in het Snowbattle arrangement.

Willen jullie alvast even oefenen voor de komende wintersportvakantie? Gebruik dan het ski- en snowboard arrangement als opwarmertje! We beschikken over foute kleding voor de vrijgezel, zodat hij in een fout skipak de piste af kan. Na de ski- of snowboardles van een privéleraar (of lerares) krijgen jullie een lekker diner met drankje voorgeschoteld.

Mag het vriendenuitje nog iets spannender? Kies dan voor het Shoot & Drift arrangement. Dat bevat namelijk een combinatie van paintballen én ijskarten: een compleet dagje weg met vrienden dus! May the best man win! Die krijgt namelijk een ‘Rambo of the Day’ T-shirt uitgereikt. Boek bij dit arrangement een lunchbuffet of diner met drankjes voor een compleet dagje uit.

Zo’n diner is natuurlijk handig als je nog een bodempje wilt leggen voor de avonduren, want dan ga je helemaal los in onze Bierstube tijdens jullie eigen après-ski feest! Jetzt geht’s los!

Vrijgezellenfeest in Brabant of Zeeland

SnowWorld Terneuzen en SnowWorld Rucphen zijn goed bereikbaar vanuit Zuidwest-Nederland en België. Dus ben je op zoek naar een cool vrijgezellenfeest in Brabant of Zeeland? Dan ben je bij SnowWorld Rucphen of SnowWorld Terneuzen aan het goede adres!

De locaties zijn zeer goed bereikbaar voor een vrijgezellenfeest vanuit Rotterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes en Middelburg. Maar ook Belgen uit Antwerpen, Brussel, Brugge en Gent staan binnen no time in een van onze skihallen.

Plan meerdere activiteiten bij ons en combineer ze met lekker eten en een goed feest in een van onze horecagelegenheden. Zo hoef je tijdens het vrijgezellenfeest nergens anders meer heen! Voor een compleet verzorgde vrijgezellendag in de sneeuw ben je bij SnowWorld aan het juiste adres!

Vrijgezellenfeest organiseren bij SnowWorld

Wil je het vrijgezellenfeest van jouw vriend of vriendin organiseren bij SnowWorld? De arrangementen van SnowWorld kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kunt al bij ons terecht vanaf € 26,95 per persoon, inclusief diner! Bekijk alle vrijgezellenfeest arrangementen voor groepen en beleef een onvergetelijke dag bij SnowWorld! Neem contact op voor alle mogelijkheden of vraag een offerte op maat aan. Van een vrijgezellenfeest met gekke opdrachten tot een feest vol sportieve activiteiten of een flinke dosis adrenaline. We bieden het allemaal!

Pistes
Piste 1

Blauwe piste

180 meter

Piste 2

Rode piste

180 meter

Piste 3

Rode piste

180 meter

Funpark

Beginnerspiste

Groene piste

30 meter

Weerstation
Temp buiten
11
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Rucphen
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag Gesloten
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend. Bekijk voor aangepaste openingstijden de praktische informatie.