icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Temp buiten
11
Temp binnen
-5
Pistes
3
Open vandaag
10:00 - 22:00
Scroll downhill
Try2Escape - escaperoom Rucphen

Escape room Rucphen

per kamer
99,-

Beschik jij over het escape DNA? Laat je jouw hersens graag kraken? Let’s play a game! Laat je opsluiten in een van de twee verborgen kamers, ontrafel het mysterie en ontsnap! Dat lukt alleen door op zoek te gaan naar sleutels, codes, aanwijzingen en geheimzinnige gadgets. Los alle raadsels op en breng jezelf al puzzelend richting de uitgang. Wel zo snel mogelijk, want je krijgt maar één uur de tijd om te ontsnappen.

Praktische info

Van plan om jezelf op te laten sluiten in een van onze escaperooms? Lees onze praktische tips en bereid jouw bezoek voor!
Lees verder

Hoe het werkt? Zo speel je het!

Bij SnowWorld Rucphen vind je twee escape rooms. Bij je reservering geef je aan in welke kamer je wilt gaan spelen. Voor het spel begint, krijg je uitgebreide instructies en ook tijdens het spel word je persoonlijk begeleid en voorzien van aanwijzingen. Zodra de deur van de escape room wordt gesloten, gaat de tijd lopen. Je krijgt een uur de tijd om het raadsel in de kamer op te lossen en te ontsnappen. Al zoekend naar verbanden is het de kunst om de stress de baas te blijven. Overal lijkt een geheim achter te schuilen en iedere aanwijzing klinkt alles behalve voor de hand liggend. Hint: een goed samenspel, creatief denken en rustig blijven zijn de sleutels tot ontsnapping.

  • Escape room “De dopingkamer”

Stel, je bent werkzaam bij een anti-doping bureau. Aan jou de taak om het gebruik van doping in de sportwereld tegen te gaan door een zoektocht te starten naar laboratoria die doping aan verschillende sporters toedienen. Na het ontvangen van een tip mag jij de speurtocht beginnen. Als je dan toch bezig bent, houd je dan ook meteen een oogje open om nog niet betrapte sporters op te sporen? Wie ga jij op heterdaad betrappen?

  • Escape room “Het reisbureau”

Een wintersportreisje naar de Alpen? Graag! Even naar het reisbureau bij SnowWorld dus. Het lijkt in eerste instantie een heel normaal reisbureau, maar helaas blijkt de vork anders in de steel te steken. Met als bijnaam ‘Agente di vaggio dalla mafia’, ofwel ‘reisbureau van de maffia’, voorspelt het maar weinig goeds. Menig maffiabaas blijkt vluchtroutes via dit reisbureau te regelen om zo uit handen van de autoriteiten te blijven. Interpol, CIA en FBI opgelet, want hier schiet jij te hulp om de opper maffiabaas in de kraag te vatten en achter slot en grendel te plaatsen.

Reserveer een escaperoom

Durf jij het aan? Boek dan nu je escaperoom!
Boek nu!
Pistes
Piste 1

Blauwe piste

180 meter

Piste 2

Rode piste

180 meter

Piste 3

Rode piste

180 meter

Funpark

Beginnerspiste

Groene piste

30 meter

Weerstation
Temp buiten
11
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Rucphen
maandag 10:00 - 22:00
dinsdag 10:00 - 22:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 22:00
zondag 10:00 - 22:00

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend.