icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker
Temp buiten
12
Temp binnen
-5
Pistes
5
Open vandaag
09:00 - 22:00
Webcam
Live
Toon meer
Scroll downhill
Skisafari ski camper kamperen

Skisafari

Op avontuur in eigen land

Een écht wintersportgevoel ervaren, maar toch veilig en vertrouwd in eigen land? Met de SnowWorld Skisafari is er altijd een piste bij jou in de buurt!

  • Sneeuw gegarandeerd
  • Pisteplezier
  • Vele leuke prijzen

Skisafari in eigen land

Een Skisafari? Ja, echt, een Skisafari! Een Skisafari is een wintersport waarbij je van plek naar plek skiet óf iedere dag een ander skigebied bezoekt. Voor veel diehard skiërs en snowboarders is het seizoen wat anders dan normaal, waardoor veel wintersportvakanties van de (ski)baan zijn geveegd. Om toch het warme gevoel van wintersport te kunnen ervaren, maak jij vanaf 14 september kans om 5 dagen lang, in de SnowWorld getransformeerde camper, inclusief dagpas voor alle locaties van vestiging naar vestiging te crossen. Oftewel langs de ‘'Big Five’' van Nederland. Hoe tof is dat?! 

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de ‘'Big Five’' te bezoeken en deze bijzondere ervaring met je eigen busje, camper of caravan mee te maken! Voor deze fanatiekelingen hebben we per vestiging speciale camperplekken geselecteerd. Ben je niet zo’n avonturier en houd je van meer luxe? Laat jezelf in de watten leggen in het SnowWorld Alpine hotel in Landgraaf! 

Skisafari ski camper kamperen
Skisafari ski camper kamperen

Win-actie!

Op 5-daagse Skisafari met dé SnowWorld camper, langs de ‘'Big Five’' van Nederland, inclusief dagpas en materiaal? Wie wil dat nu niet? Vanaf 14 september maak ook jij kans op deze bijzondere ervaring! 

Met de SnowWorld Skisafari begint jouw avontuur als jij de SnowWorld getransformeerde camper betreedt. Met jouw skipas, inclusief materiaal opzak ben je als geen ander voorbereidt op deze unieke Skisafari langs elke SnowWorld locatie, oftewel de ‘'Big Five’' van Nederland!  

Daarnaast biedt SnowWorld, in samenwerking met Burton, Atomic en Camptoo, nog meer te gekke prijzen aan. Wat dacht je van een SnowWorld maandpas of zelfs een jaarpas, waarmee je een jaar lang gratis mag skiën bij alle SnowWorld locaties van Nederland? Klinkt niet slecht, hè?  

Kans maken op één van deze te gekke prijzen? Koop nu een kaartje voor een SnowWorld locatie bij jou in de buurt óf vul onderstaand formulier in! 

What are you waiting for? 

Win-actie Skisafari

Lees voor je akkoord gaat de algemene voorwaarden

Actievoorwaarden Skisafari campagne

Klik hier
Pistes
Piste 1

Rode piste

400 meter

Piste 2

Blauwe piste

400 meter

Funpark

Aanwezig

200 meter

Piste 3

Groene piste

60 meter

Piste 4

Blauwe piste

50 meter

Kinderland

Groene piste

20 meter

Weerstation
Temp buiten
12
Temp binnen
-5
Sneeuwcondities
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Landgraaf
maandag 09:00 - 22:00
dinsdag 09:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 22:00
donderdag 09:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00

Klik hier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 

Live webcam
Piste 1
Piste 2
Funpark