icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Scroll downhill
Kinderfeestje SnowWorld

Kinderfeestje gemist?

Kinderfeestje gemist?

Hieperdepiep….. hoera! Maar dan dus net even anders. Ben je jarig tijdens de periode van het coronavirus dan heb je dit jaar wel een hele vreemde verjaardag. Bijvoorbeeld met postkaartjes, videocalls met familie en/of vriendjes, misschien wel cadeautjes door het raam?

Kleurplaat Snowy

Bekijk hier
give-away

SnowWorld geeft tien kinderfeestjes weg!

Daarom is SnowWorld op zoek naar tien kinderen die wij alsnog, wel wat later, een kinderfeestje cadeau mogen doen! Een jarige, samen met 7 vriendjes en vriendinnetjes tussen de 4 en 13 jaar oud. Wij geven 10 compleet verzorgde en ongelofelijk avontuurlijk verjaardagsfeestjes weg de komende weken. Vliegen als superman, klauteren zo hoog dat het bijna eng is, een kart besturen op het ijs of een goede sneeuwuitdaging. Avontuur staat op ze te wachten!

Win een gratis kinderfeestje bij SnowWorld

Kinderfeest in Landgraaf

Of je nu van sneeuw of van avontuur houdt: bij SnowWorld Landgraaf ben je aan het juiste adres. Met een groot klimpark, een AlpineCoaster en een hele boel sleetjes hoef jij je hier niet te vervelen!

Bekijk het aanbod in Landgraaf

Kinderfeestje in Zoetermeer

Ook in Zoetermeer is er veel te doen! Zo zijn hier ook meer dan voldoende tubes, én staat er een grote klimhal! 

Bekijk het aanbod in Zoetermeer

Kinderfeestjes in Amsterdam

Bij SnowWorld Amsterdam kan jij jouw kinderfeestje vieren samen met een van onze leraren. Zij geven speciaal voor jou een leuke skiles!

Bekijk het aanbod in Amsterdam

Kinderfeesten in Rucphen

Bij SnowWorld Rucphen vier jij een stoer kinderfeestje: combineer een sneeuwactiviteit bijvoorbeeld met ijskarten. Hoe tof is dat?

Bekijk het aanbod in Rucphen

Kinderfeestjes in Terneuzen

Wil jij jouw kinderfeestje in SnowWorld Terneuzen vieren? Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen tuben of een skiles. Voor ieder wat wils dus!

Bekijk het aanbod in Terneuzen