icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker Google review
Scroll downhill
skien

Albert Heijn Wintersportweken bij SnowWorld

Sneeuwplezier via Albert Heijn

SnowWorld biedt 365 dagen onvergetelijk avontuur met vijf indoor wintersport resorts in Nederland. Of je nou je eerste sporen in de sneeuw wilt leren maken of wanneer je al een doorgewinterde liefhebber bent!

Ticketshop

UPDATE PERSCONFERENTIE 3 NOVEMBER 2020

Naar aanleiding van de persconferentie heeft SnowWorld besloten om de maximale capaciteit per vestiging verder af te schalen. Op deze manier maakt SnowWorld individueel sporten mogelijk en kan er overal voldoende afstand worden gehouden. Dit betekent dat we op alle SnowWorld locaties voorlopig alleen tijdsloten van 2 uur aan kunnen bieden. Tot nader bericht is het niet mogelijk om een 4 uur skipas te verzilveren.

Met een 2 uur skipas reserveer je een tijdslot per piste, zodat we de maximale capaciteit nog beter kunnen waarborgen. Kijk vooraf goed naar de mogelijkheden per piste, je eigen niveau en de beschikbaarheid. Is de piste van jouw keuze vol? Bekijk dan de mogelijkheden op een andere dag of tijdstip of bij een andere SnowWorld locatie. Het is niet mogelijk om tijdens jouw bezoek van piste te wisselen. Door deze nieuwe maatregel kan het voorkomen dat het door jou gewenste tijdslot vol is of dat je niet kunt reserveren op de dag van jouw keuze. Wij vragen om je begrip voor deze situatie.

In Duitsland geldt op dit moment een gedeeltelijke lockdown wat betekent dat Alpenpark Neuss tot nader bericht gesloten is. Op dit moment is het niet mogelijk om een reservering voor deze locatie te plaatsen.

ALBERT HEIJN WINTERSPORTWEKEN

Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleef je bij SnowWorld! Met vestigingen in Amsterdam, Landgraaf, Neuss (Duitsland), Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer is er altijd wel een SnowWorld bij jou in de buurt. Alle locaties hebben een piste voor beginners en gevorderden, zodat er voor elke wintersporter een uitdaging te vinden is. Het complete wintersportgevoel voor jong en oud!

Hoe verzilver ik mijn ticket die ik heb aangekocht via ALBERT HEIJN?

 1. Klik onderaan de pagina voor de ticketshop.
 2. Kies welke vestiging jij wilt bezoeken.
 3. Klik op 'Ik heb al een ticket'.
 4. Klik op ‘2 uur skipas’ of ‘4 uur skipas’, afhankelijk van welk ticket je bij Albert Heijn hebt gekocht.
 5. Je kiest een datum en tijdslot.
 6. Je kiest de juiste categorie (volwassene vanaf 13 jaar of kind t/m 12 jaar) en het aantal personen. Let op, 1 ticket is geldig voor 1 persoon.
 7. In het besteloverzicht vul je jouw e-mailadres in, verklaar je in goede gezondheid te verkeren op het moment van reserveren en bij het bezoeken van SnowWorld. Je kunt in deze stap eventueel nog huurmateriaal toevoegen.
 8. Vul de barcode(s) van de ticket(s) in, het bedrag van de ticket(s) wordt verrekend in de ticketshop.
 9. Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je een bevestiging met de nieuwe voucher(s). De nieuwe voucher(s) geeft toegang tot de door jouw gekozen locatie op de aangegeven datum en tijdstip.
   

Alpenpark Neuss

De tickets zijn ook geldig bij Alpenpark Neuss in Duitsland en moeten op een andere manier worden verzilverd. Klik hier om je bezoek aan Alpenpark Neuss (Duitsland) te reserveren. Zorg ervoor dat je 45 minuten voor je geboekte afspraak aanwezig bent. Dit helpt om een ​​soepel proces te garanderen dat voldoet aan de voorschriften. Je dient hiernaast ook het actieticket van Albert Heijn mee te nemen naar Alpenpark Neuss. Check voorafgaande je bezoek de actuele corona maatregelen en laat het tijdig aan Alpenpark Neuss weten als je de gereserveerde afspraak niet nakomt. Voor vragen kun je o.v.v. “Albert Heijn Wintersportweken” contact opnemen met Alpenpark Neuss via (+49) 2131 12 44 0 of info@alpenpark-neuss.de.

Actie

Actievoorwaarden

 • 2 uur skipas van € 34,50 voor € 19,50 p.p.
 • 4 uur skipas van € 44,50 voor € 24,50 p.p.
 • Exclusief materiaal
 • Geldig bij SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Rucphen, Terneuzen, Zoetermeer en Alpenpark Neuss (Duitsland)
 • De tickets zijn geldig bij een vestiging naar keuze
 • Geldig t/m 31 januari 2021 (niet geldig in de kerstvakantie), op basis van beschikbaarheid
  • Kerstvakantie Nederland: 19 december 2020 t/m 3 januari 2021
  • Kerstvakantie Duitsland (Alpenpark Neuss): 23 december 2020 t/m 6 januari 2021
 • Geen onderscheid tussen kind of volwassene (vanaf 4 jaar)
 • Het vooraf reserveren van een tijdslot via de webshop is verplicht, op basis van beschikbaarheid
 • De SnowWorld tickets met tijdslot worden bij de entree gecontroleerd op geldigheid en reservering van een tijdslot
 • 1 ticket is geldig voor 1 persoon
 • De korting is gebaseerd op het hoogseizoen tarief voor volwassene (vanaf 13 jaar)
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen
 • Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar
 • Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend
 • Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Klik hier om je bezoek aan Alpenpark Neuss (Duitsland) te reserveren. Zorg ervoor dat je 45 minuten voor je geboekte afspraak aanwezig bent.

familie gezin uitje