icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-people icon-speaker
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Pistes
2
Open vandaag
09:00 - 22:00
Scroll downhill
Skisafari ski camper kamperen

Skisafari

Op avontuur in eigen land

Een écht wintersportgevoel ervaren, maar toch veilig en vertrouwd in eigen land? Met de SnowWorld Skisafari is er altijd een piste bij jou in de buurt!

  • Sneeuw gegarandeerd
  • Piste plezier
  • Vele leuke prijzen
Skisafari ski camper kamperen
Skisafari ski camper kamperen

Win-actie!

Op 5-daagse Skisafari met dé SnowWorld camper, langs de ‘'Big Five’' van Nederland, inclusief dagpas en materiaal? Wie wil dat nu niet? Vanaf 14 september maak ook jij kans op deze bijzondere ervaring! 

Met de SnowWorld Skisafari begint jouw avontuur als jij de SnowWorld getransformeerde camper betreedt. Met jouw skipas, inclusief materiaal opzak ben je als geen ander voorbereidt op deze unieke Skisafari langs elke SnowWorld locatie, oftewel de ‘'Big Five’' van Nederland!  

Daarnaast biedt SnowWorld, in samenwerking met Burton, Atomic en Camptoo, nog meer te gekke prijzen aan. Wat dacht je van een SnowWorld maandpas of zelfs een jaarpas, waarmee je een jaar lang gratis mag skiën bij alle SnowWorld locaties van Nederland? Klinkt niet slecht, hè?  

Kans maken op één van deze te gekke prijzen? Koop nu een kaartje voor een SnowWorld locatie bij jou in de buurt óf vul onderstaand formulier in! 

What are you waiting for? 

Skisafari in eigen land

Een Skisafari? Ja, echt, een Skisafari! Een Skisafari is een wintersport waarbij je van plek naar plek skiet óf iedere dag een ander skigebied bezoekt. Voor veel diehard skiërs en snowboarders is het seizoen wat anders dan normaal, waardoor veel wintersportvakanties van de (ski)baan zijn geveegd. Om toch het warme gevoel van wintersport te kunnen ervaren, maak jij vanaf 14 september kans om 5 dagen lang, in de SnowWorld getransformeerde camper, inclusief dagpas voor alle locaties van vestiging naar vestiging te crossen. Oftewel langs de ‘'Big Five’' van Nederland. Hoe tof is dat?! 

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de ‘'Big Five’' te bezoeken en deze bijzondere ervaring met je eigen busje, camper of caravan mee te maken! Voor deze fanatiekelingen hebben we per vestiging speciale camperplekken geselecteerd. Ben je niet zo’n avonturier en houd je van meer luxe? Laat jezelf in de watten leggen in het SnowWorld Alpine hotel in Landgraaf! 

Blogs & camperplaatsen

Bekijk hier de leukste blogs over campers en de camperplaatsen in de omgeving van onze SnowWorld vestigingen.
Lees het hier!
Pistes
Piste 1

Blauwe piste

170 meter

Piste 2

Groene piste

70 meter

Weerstation
Temp buiten
8
Temp binnen
-5
Snow conditions
Verse sneeuw op alle pistes
Openingstijden
Snowworld Amsterdam
maandag 09:00 - 22:00
dinsdag 09:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 22:00
donderdag 09:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00

Tot nader order zijn onze horecafaciliteiten gesloten. Houd de website in de gaten voor de meest actuele status.