Kids Winter- en Summercamps.

SnowWorld staat komende herfstvakantie weer helemaal in het teken van de Wintercamps en ook deze zomer worden deze toffe camps weer volop georganiseerd. Dus van languit in je pyjama op de bank hangen is geen sprake. Dat afspraakje met je vriendje of vriendinnetje om naar de bioscoop te gaan kun je ook gerust skippen. Want, vanavond nog gooi je je charmeoffensief in de strijd bij je vader en moeder.

Vertel ze dat je ineens belachelijk veel zin hebt om een week lang volle bak te gaan bewegen, niet zomaar een balletje trappen natuurlijk want dat kan iedereen. Nee, vertel ze dat je net als Cheryl Maas lekker wilt gaan snowboarden en dat het je leuk lijkt om ook eens een keer met een paar ski’s de piste af te knallen.

Dat je staat te popelen om je snowboardleraar in te peperen, dat je er werkelijk alles voor over hebt om in een tube de helling af te roetsjen. Je ouders hoeven zelfs niet na te denken over het eten, want een gezonde en verantwoorde lunch wordt geheeld verzorgd door SnowWorld. En vergeet de avondmaaltijd niet. Want wie flink sneeuw hapt en beweegt moet gewoon goed eten.

Natuurlijk staan je ouders nu even flink met hun oren te flapperen, maar als je ze vertelt dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hoe ze dit alles in hun drukke agenda in moeten plannen - want ja je ouders moeten waarschijnlijk gewoon kneiterhard doorwerken - stel ze dan nu even gerust.

Ik zal je daarbij helpen. Komt ie.

STAP 1. Zet je ouders of je ouder op de bank en schenk ondertussen even een kopje koffie voor ze in. Die hebben ze nog niet genoeg gehad namelijk.

STAP 2. Ga liefkozend naast ze zitten en vertel ze dat SnowWorld speciaal van kinderen van 6 tot 16 jaar een Kids Winter- en Summercamp op poten heeft gezet. Dat je ingedeeld wordt in leeftijdscategorieën om zo een super leuke en goed band te creëren, zodat je al snel vrienden maakt. En dat dit al vaak vrienden voor het leven blijken te zijn.

STAP 3. Vertel ze dat de camps volledig verzorgd zijn en dat je zelfs een verantwoorde lunch en maaltijd aangeboden krijgt. Kijk, en nu beginnen je ouders een beetje te ontdooien, want ze willen natuurlijk heel graag dat jij gewoon lekker gezond eet. (Iets met verantwoorde opvoeding en vitamines)

Gaat lekker zo hè??

Òke  we gaan verder...

STAP 4: En daar komt ie. Vertel je ouders dat ze jou en je broertjes of zusjes al om 9:00 uur bij SnowWorld af kunnen leveren, om pas om 18:00 uur weer hoeft op te halen. Kunnen je ouders gewoon lekker doorwerken en heb jij de tijd van je leven.

STAP 5: Vertel je ouders ook nog even dat iedere groep zijn eigen begeleider heeft. Dat vinden ze op één of andere manier een geruststellende gedachte.

Kids Winter- en Summercamps zijn zo ingericht dat er elke dag tal van activiteiten aan bod komen. Je kunt helemaal los gaan op de piste maar ook flink te keer gaan in het klimpark (Landgraaf). Tijdens het snowboarden maar ook tijdens het skiën leer je gelijk de juiste basishouding aan te nemen.

En terwijl je lekker bezig bent krijgt ook je zelfvertrouwen een enorme boost. Super fijn natuurlijk, want na een paar lessen merk je gewoon dat je je snowboard al lekker onder controle hebt. Als een echte ‘lord of the board’ knal je aan het einde van de week gewoon keihard de piste af met een style waarop menig boarder jaloers is.

Een hoop fun en plezier staan tijdens de Kids Winter- en Summercamps centraal. En zeg nou zelf, het is stiekem ook best grappig als je je beste vriend gewoon een keer flink op zijn plaat ziet gaan. Help hem wel weer overeind, maak zijn goggle even sneeuwvrij en neem dan samen nog even een vette afdaling.

Terwijl jij al wegdroomt bij de snowboardlessen - en laten we ook de skilessen niet vergeten - zitten je ouders nog enigszins vol ongeloof met hun kopje koffie op de bank te luisteren naar wat jij allemaal te vertellen hebt. Dus gaan we gewoon door met ons stappenplan.

STAP 6: Zodra je ouders horen dat je tijdens de Kids Winter- en Summercamps ook kunt gaan survivallen zal in eerste instantie je vader zijn hoofd naar je toekeren. Overleven en survivallen zit nou eenmaal in hun bloed. Dat is mannelijk, dat is de natuur, dus daar heb je waarschijnlijk al iets gewonnen. En ach ja jouw moeder of je beide moeders - want dat kan natuurlijk ook - ziet/zien niets liever dat ook hun oogappeltje in deze urban jungle leert te overleven. Kortom, je bent binnen, althans, je bent bijna binnen.

Want na de volgende stap kan het haast niet anders dan dat jij de eerst volgende vakantie gewoon kneiterhard aanwezig bent tijdens de Kids Winter- en Summercamps van SnowWorld.

De laatste stap is daarom

STAP 7:  Vertel je ouders voorzichtig dat de kosten voor deze unieke ervaring vol van de meest uiteenlopende activiteiten € 305,- bedragen en dat ze zelfs bij ieder tweede en volgend kind € 10,- korting krijgen. Geloof het, mijn ouders zijn dol op korting!

Jouw hele garderobe hangt van korting in elkaar. En weet je wat… je belooft gewoon plechtig dat je eerste gouden plak die jij tijdens de X games op het onderdeel snowboarden slopestyle binnenhaalt als bedankje aan je ouders overhandigt. Beloofd??? Mooi zo!

Begin dan nu maar alvast aan je charmeoffensief, zodat jij en je broertje(s) of zusje(s) er bij kunnen zijn. Bij de SnowWorld Kids winter- en Summercamps.

Have fun!!!

Check hier even de data wanneer het eerst volgende Kids Winter- en Summercamp plaatsvindt!