Sunday Funday

Sunday Funday

Vandaag hebben mijn vrouw en ik genoten van een lekkere zomerse dag. Het is lekker weer en we waren van plan om een ontspannen wandeling te maken na een drukke week die we achter de rug hebben. Het idee is om de Wilhelminabergroute te lopen met een schitterend uitzicht over Zuid-Limburg. Aan deze Wilhelminaberg heeft SnowWorld Landgraaf haar thuishaven.

We stellen al snel ons plan bij, bij het zien van het gezellige buitenterras van SnowWorld. Hier is vandaag Sunday Funday en de behoefte naar koelte vinden we ook dit keer weer bij onze favoriete plek! Dit keer niet in de sneeuw waar je in eerste instantie altijd aan denkt bij SnowWorld maar heerlijk genietend op het terras van een koud drankje.

We zijn niet de enige met deze gedachte. Het is gezellig druk en de aanwezige kinderen vermaken zich heerlijk met de georganiseerde activiteiten zoals het springkussen en het schminken wat verzorgd wordt door de medewerkers van SnowWorld. Neergestreken op een leuke plek worden we als snel geholpen en genieten we van een heerlijk koel drankje en de klanken van de DJ op de achtergrond.

“Jullie mannen blijven kinderen, alleen het speelgoed wordt duurder” hoor ik Jeanine zeggen wanneer ik het idee opper om een rit met de Alpine Coaster te maken. Heerlijk de zon op je gezicht en de wind langs je heen voelen. Ik voeg de daad bij het woord en heb weer even het kind in mezelf gevoeld.

Later deze middag word ik geprikkeld door de geur van de barbecue. Onbewust krijg ik er een hongerig idee bij. Mijn oog valt al snel op de menukaart. Omdat we later nog andere plannen hebben besluiten we een portie bitterballen te nemen. Smaakt lekker bij een koud biertje en een zoete witte wijn! En die BBQ? Die gaan we zeker nog een keer boeken!

Volgende keer ben ik zeker weer op een mooie dag als deze te vinden op het terras van SnowWorld. Het is vrij toegankelijk en iedereen kan meegenieten!

Lees hier meer over Roel >>